論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

之前呢度有個topic重講緊(置頂o架喎),點解依家又揾唔番??
佢地offer$650 - 2年,請問有無媽咪幫襯過,ok嗎??

[ 本文章最後由 cutey_face 於 07-8-22 18:20 編輯 ]

公爵府

原文章由 cutey_face 於 07-8-22 17:59 發表
之前呢度有個topic重講緊(置頂o架喎),點解依家又揾唔番??
佢地offer$650 - 2年,請問有無媽咪幫襯過,ok嗎??

我打算今次試.
點解無左個topic?有無人有聯絡方法?

大宅

I want to know too......

複式洋房

原文章由 cutey_face 於 07-8-22 17:59 發表

啱啱聯絡完,唔知你地仲要唔要,都講聲。不過唔係直接同佢地買,係要經agent架。不過已經不是$650/兩年了,而要件750/兩年。

公司名 : 金時
電話 : 2148 1223

複式洋房

如題

如果你個姐姐冇病冇痛就買la
我試過3個月都claim唔到
3次寄失,包括掛號都夠膽死話寄失

複式洋房

原文章由 stepanie 於 07-8-29 23:28 發表
如果你個姐姐冇病冇痛就買la
我試過3個月都claim唔到
3次寄失,包括掛號都夠膽死話寄失

唔係呀? 我仲未交form架,有冇多d人有此經驗,比吓意見啦

公爵府

我工人9月頭來,已打算買這間.是否真的那麼差?有甚麼其他可介紹?
我之前買過道亨,現在收我over $1000,好貴:(

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hi,

我之前through我agent買合X保險,价$$1100連驗身,唔驗身就$900,价$合理嗎???-( ?-( 不過優點就claim$一星期內已收支票,非常快捷!缺點就未發現!重有冇又平又好嘅保險介紹呀?

yuk hei mun

原文章由 heilok 於 07-8-31 12:34 發表
我工人9月頭來,已打算買這間.是否真的那麼差?有甚麼其他可介紹?
我之前買過道亨,現在收我over $1000,好貴:(

大宅

買了2張, 4年, so far ok, 未試過寄失.

男爵府

2018復活節勳章

原文章由 tinetinew 於 07-9-7 01:23 發表
hi,

我之前through我agent買合X保險,价$$1100連驗身,唔驗身就$900,价$合理嗎???-( ?-( 不過優點就claim$一星期內已收支票,非常快捷!缺點就未發現!重有冇又平又好嘅保險介紹呀?

yuk hei mun

...

yuk hei mun

would you please pm me the full name of the agent and contact no.

many thanks

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hi,

pls check pm!!

yuk hei mun

原文章由 rhinegarden 於 07-9-13 14:30 發表

yuk hei mun

would you please pm me the full name of the agent and contact no.

many thanks

首頁

尾頁

跳至