婦女醫護

跳至

首頁
12345...9

尾頁

洋房

有無秘方醫香港腳&灰甲呀

你可以用白醋開水浸腳,我以前都有架每日都浸,多啲清潔
灰甲地方就會好架啦!

大宅

豆豆-168

用白醋開水浸腳, 是否毎日都要浸呀, 咁毎次要浸幾耐架? 多啲清潔灰甲地方, 你是有用特別方法清潔嗎? 唔好意思, 咁多問題!

別墅

hi, could you also PM me the address and the brand name ??

thankssssss!!

水晶宮

Hi! 可否PM我, Thanks!

大宅

我腳趾公d指甲呢排見倒打梗咁樣界開,唔知係咪灰甲呢???
可以pm 埋比我嘛?

複式洋房

原文章由 mininail 於 07-8-24 22:03 發表

我老公用過一支醫灰甲的藥膏,好好架.
佢用左一個多星期就好見效啦,而用多約3個月左右就好番晒添.
又無副作用,又唔貴$120/支.
但我只佑係中環有得買,你有興趣就話我知,我再send個地址比你啦. ...

可否PM給我. 謝謝 !

複式洋房

醫灰甲的秘方..是很簡單及很平宜, 不用服食任何藥物..不會有副作用, 一定醫得好..約2-3個月左右便痊癒..

方法就是用竹花油, 每晚清洁後滴於患處, 不會痛及不刺激的..如是者, 2-3個月後便好了..最大的好處是連指甲也生長得很自然..沒有疤痕的.

複式洋房

原文章由 canna9880 於 07-9-13 16:21 發表
醫灰甲的秘方..是很簡單及很平宜, 不用服食任何藥物..不會有副作用, 一定醫得好..約2-3個月左右便痊癒..

方法就是用竹花油, 每晚清洁後滴於患處, 不會痛及不刺激的..如是者, 2-3個月後便好了..最大的好處是連指甲也 ...

sorry ...是白花油

大宅

原文章由 mininail 於 07-8-24 22:03 發表

但我只佑係中環有得買,你有興趣就話我知,我再send個地址比你啦. ...

唔該send埋比我呀

民房

PLease also PM me. Many Thanks

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

mininail,
Could you PM the information to me? Thanks!

男爵府

好媽媽勳章

Please pm to me too, thanks!

男爵府

Please PM me the details. Thanks very much!

複式洋房

Could you pls pm the oinament info to me? Tks.

水晶宮

唔該是但一位bk媽媽pm埋醫灰甲的藥膏給我吖,
我媽媽醫左好耐, 拔左兩次甲再食藥都唔好,
而家每日滴白醋, 無咁痛同無再惡化,
但都未幾尾... 謝謝!

水晶宮

sorry, 係未斷尾....

伯爵府

My husband also has 灰甲, he has western medicine (pills) for almost 6 months, it has been improved but still not cure. We give up because I don't want the western medicine to hurt his liver (each month needs to have blood test to prevent the liver being hurt by the western medicine).

Then I asked my Chinese doctor, he said to cure it entirely, it's better to drink herbal tea. But if you don't want it to be worsen, you can use 灰甲藥膏. We are trying 灰甲藥膏 recommended by him first because my husband already took western medicine for almost 6 months. 灰甲藥膏 is about $30 each. Works well. If we finish this 灰甲藥膏, we will drink herbal tea to cure it entirely (I don't want him to take too much medicine, so I think he doesn't need to take Chinese medicine for too long).

水晶宮

[/quote][quote]原文章由 zxzx 於 07-9-30 23:24 發表
My husband also has 灰甲, he has western medicine (pills) for almost 6 months, it has been improved but still not cure. We give up because I don't want the western medicine to hurt his liver (each mo ...

zxzx,

Can you PM the information of both 灰甲藥膏 and Chi dr. to me ? thanks !!

複式洋房

唔該咁多位媽咪SEND埋比我

別墅

麻煩各位有藥膏資料的, 可否pm 比我! THANKS!!!:-P

首頁
12345...9

尾頁

跳至