自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

早前見到報紙買話香港富豪酒店「澳洲和牛美食自助餐」,又話有澳洲和牛,又話有鵝肝和牛漢堡,$198,講到好似好正抵,尋日同老婆外母一行三人去食,點知一肚氣,食物質數一般,鵝肝漢堡連影都唔見,果舊所謂和牛同普通牛扒冇乜分別,又冇我外母至愛既生蠔,值唔值就見仁見智,到埋單先知被搵笨!三位每人$198再加$20任飲汽水紅酒,共$654,加埋一都係$720,但原來加一係要按原價$298+任飲紅酒原價$88計算,所以要比預計既多付$50。返到屋企睇返個廣告,至知原來有行細字。

水晶宮

原文章由 junkone 於 07-8-24 20:48 發表
早前見到報紙買話香港富豪酒店「澳洲和牛美食自助餐」,又話有澳洲和牛,又話有鵝肝和牛漢堡,$198,講到好似好正抵,尋日同老婆外母一行三人去食,點知一肚氣,食物質數一般,鵝肝漢堡連影都唔見,果舊所謂和牛同普通牛扒冇乜分別,又冇 ...

咁呢個xx美食至到幾期呀?我2/Sept要去呀!我唔制呀...............我唔食牛架:-( :-(
天空之城, 快樂之地

大宅

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

富豪d自助餐一向都唔掂:tongue: 間間都係咁.
原文章由 junkone 於 07-8-24 20:48 發表
早前見到報紙買話香港富豪酒店「澳洲和牛美食自助餐」,又話有澳洲和牛,又話有鵝肝和牛漢堡,$198,講到好似好正抵,尋日同老婆外母一行三人去食,點知一肚氣,食物質數一般,鵝肝漢堡連影都唔見,果舊所謂和牛同普通牛扒冇乜分別,又冇 ...

男爵府

一向都巧立名目,去一次就夠啦。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我住佢隔離, 成日收到d特價傳單, 不過我地唔去既.........
原文章由 mos2468 於 07-8-24 11:18 PM 發表
一向都巧立名目,去一次就夠啦。

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Fully agreed!

原文章由 大白兔 於 07-8-24 22:38 發表

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Fully agreed!

原文章由 大白兔 於 07-8-24 22:38 發表

首頁

尾頁

跳至