親子旅遊

跳至

首頁
12345...82

尾頁

大宅

畀面勳章

新人物 發表於 14-3-29 12:35
仲要好好利用酒店既無料巴士
哦? 有咖咩? 耍研究吓先, E.G. 邊度既酒店會有無料巴士去邊度??

大宅

畀面勳章

jemswin1 發表於 14-3-29 12:59
回覆 TIN_C_C 的帖子

貴一倍?我CNY買了四日的JR白濱pass,我都覺得貴。
由大阪去白濱梗係貴啦, 我既意思係, 去大阪如果只係去奈良/京都/神戶 LEE D 地方, 交通費有限, 但北海道景點散, 交通工具唔多 (所以朋友話唔難自由行 XD), 選擇少自然貴~

子爵府

TIN_C_C 發表於 14-3-29 13:15
由大阪去白濱梗係貴啦, 我既意思係, 去大阪如果只係去奈良/京都/神戶 LEE D 地方, 交通費有限, 但北海道景 ...期待你放個程上來,等抄吓先。

大宅

畀面勳章

jemswin1 發表於 14-3-29 13:38
我咩都未 PLAN 咖, 仲抄緊人地0個 D...集合晒再諗~

複式洋房

回覆:hoeve 的帖子

地點在 Pension Snowflake Factory 正對面。
因 4 月底完工才有正式網站及相片, 暫時 website: www.kashiwafurano.com

附近較多restaurant, 同有間 7-11, Royce.
下少少有 Shimamura shopping mall, 遠D 有 Homac,同埋上美瑛必經既 Mister Donut.

禁止訪問

回覆:TIN_C_C 的帖子

大宅

畀面勳章

hollymama1124 發表於 14-3-29 15:42
報到!!

25/6- 30/6 北海道, 再留3 日2 夜名古屋.
hi~ 你好, day 1, 由新千歲去富良野要 3-4小時, 你幾點到新千歲? 我都打算 book Gracery hotel, 希望 book 到啦, 貪佢近 JR 又平~

禁止訪問

引用:Quote:hollymama1124+發表於+14-3-29+15:42

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 penguinsai0203 的帖子

未有相片好難比較,前身是甚麼來的? 佢個價都唔平喎,又無早餐,咁可以Offer幾多折?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:北海道夏之旅一齊入來傾下好嗎? (去過或將會去也歡迎)

報到,我同屋企人5大1細去,訂左peach在通宵機第二朝轉機落札榥,第一日同第六日住札榥,第二日開始自駕遊會經帶廣食個出名既豚肉飯,跟住再落阿寒湖,當晚住鶴雅酒店,第三日落知床睇湖,當晚住知床既細酒店,第四日去網走,住北丘之天,第五日去層雲峽,第六日返札榥shopping,第七日上午閒遊札榥市,下午準備回港

全程係睇風境既,希望我d團友吾會悶啦

複式洋房

回覆:HinMa 的帖子

都知無相好難比較,因為全新建造未整完所以俾唔到實景你睇,facilities 於網站可知大概有乜野,反正洗衣機,微波爐,電飯煲,煮食噐具等家庭有既野都有,大概感覺可參考同區既 "Forest View"。折扣我再 PM 你。

子爵府

回覆 hollymama1124 的帖子

呢七日就是可以全程唔揸車?請問交通費幾多?

複式洋房

回覆:新人物 的帖子

係札幌吾會搾車

禁止訪問

引用:回覆+hollymama1124+的帖子呢七日就是可以

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:報到,我同屋企人5大1細去,訂左peach在通

原帖由 shirleyleung15 於 14-03-29 發表
報到,我同屋企人5大1細去,訂左peach在通宵機第二朝轉機落札榥,第一日同第六日住札榥,第二日開始自駕遊 ...
札幌到阿寒湖,都好遠喎!7月唔去富良野美瑛?知床選左邊間呢?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+jemswin1+於+14-03-29+發表回

原帖由 hollymama1124 於 14-03-29 發表
未計呀! 應該好溶! 不過我老公有牌但好耐冇渣, 所以唔渣喇!
我計過 2大1小,大約$1500 交通費(7天)

複式洋房

回覆:wingyee_ma 的帖子

$1500 唔算貴,比租車平但始終無咁自由自在,北海道自駕較好

TIN_C_C  無車牌, 只能坐公共交通工具啦~  發表於 14-3-29 22:25

子爵府

回覆 wingyee_ma 的帖子

交通費咁平?咁快plan好喇?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

penguinsai0203 發表於 14-3-29 22:20
$1500 唔算貴,比租車平但始終無咁自由自在,北海道自駕較好

sorry! 未計巴士,應該唔過$2000 就差唔多.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆+wingyee_ma+的帖子交通費咁平?咁快pl

原帖由 jemswin1 於 14-03-29 發表
回覆 wingyee_ma 的帖子

交通費咁平?咁快plan好喇?

未plan 好架,不過都只打算去,札幌,美英,富良野,小樽

買PASS 平D

TIN_C_C    發表於 14-3-29 22:44

首頁
12345...82

尾頁

跳至