夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:Yee0113 的帖子

咁中間都經歷過分開住,同嘈交,但當年有個女,同埋我嘅性格,為左唔想個女有後父,唔會搵第二個,到最後佢谷底我返黎,就慢慢去雙方改變,到而家又多左個細仔,暫時係開心

禁止訪問

回覆:Yee0113 的帖子

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+evergreenj+於+14-03-28+發表

複式洋房

回覆 Superman-GF 的帖子

Supprt ur view

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:肯和你捱過七年,但最後得到咩?

都一齊咁多年啦仲咁細路 我同樓主都一樣咁大 不過我老公36了 得罪講句你老公好不知所謂 女人最緊要有份工有能力照顧自己 唔好靠哂人 你小產佢都咁對你 正xx 好鬼似我朋友個老公 個賤人直頭番大6玩失蹤幾日 我朋友完全搵唔到佢

伯爵府

我老公都成日玩電話,打機,不做任何家務。但我從來無怨過,因為佢工作都辛苦,難道唔可以有d私人空間做自己鐘意做的事嗎?我以前都會好似樓主咁嬲個老公,但諗深一層,佢係屋企玩電話打機,總好過係外面沙沙滾啦,係咪?而且我覺得做家務照顧仔女係女人既天職,我唔會怨。

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Yee0113+於+14-03-28+發表我

原帖由 維港 於 14-03-28 發表
唔好對佢有太大期望,自己要努力加油啊!
其實己經冇乜期望…因為冇期望先唔會失望

水晶宮

畀面勳章

引用:好明顯,佢後悔年少無知行了這一步。佢只覺

原帖由 Superman-GF 於 14-03-28 發表
好明顯,佢後悔年少無知行了這一步。佢只覺個家係負累,無出路,所以攞你發洩。

你有冇返工?仲後生,開始 ...
我唸法同你一樣但過程真系好辛苦,宜家日日系度扮恩愛…我真系

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Yee0113+於+14-03-28+發表個

原帖由 Superman-GF 於 14-03-28 發表
得罪講句,一個十八歲、一個二十歲,有乜資格講覺得自己ready? 呢D咪天真囉!唉!

...
宜家唸返都認為自己點解講得出…但系我冇後悔,只希望小朋友好…就夠了

水晶宮

畀面勳章

引用:都一齊咁多年啦仲咁細路+我同樓主都一樣咁

原帖由 小豬澄 於 14-03-28 發表
都一齊咁多年啦仲咁細路 我同樓主都一樣咁大 不過我老公36了 得罪講句你老公好不知所謂 女人最緊要有份工有 ...
我有返工嫁所以儲下錢鋪後路

giman  叻女  發表於 14-4-1 20:37

伯爵府

我同老公同你地年紀咁岩一樣,我地都算早婚,四年前我21佢23就結左,計埋拍拖都就黎7年,但我老公係拍拖時者係佢20歲開始已經好成熟,好照顧我,可能我係初戀佢就拍第四次拖既關係,雖然佢有時都有玩電話,不過會幫我洗左碗浪衫清理貓廁所先,就算三更半夜想食野,佢訓著左都會起身幫我去買,仲會好開心買野同我一齊食,吾會覺得我嘈住佢訓教,比著我自己都做吾到,可能會發脾氣,我地冇小朋友,我有時覺得佢當我係佢個女咁寵我,只係我冇俾佢寵壞,而你老公好明顯俾你寵壞左,差吾多30歲架啦,做左人老豆吾到佢未玩夠,佢冇資格未玩夠

別墅

你忍到既,就當多咗個仔。
忍唔到既,就自己打算吓。

每個人都有能會變,會成熟,會改,
不過你老公就擺明選擇唔改,
老實講,都係佢人生自由,
你自己諗吓忍唔忍到囉!

水晶宮

畀面勳章

引用:我同老公同你地年紀咁岩一樣,我地都算早婚

原帖由 肥肥寶 於 14-03-29 發表
我同老公同你地年紀咁岩一樣,我地都算早婚,四年前我21佢23就結左,計埋拍拖都就黎7年,但我老公係拍拖時 ...
你好幸福呀…不過原來你都系貓奴你講得啱做人老豆冇資格唔成熟

複式洋房

太年輕,還没玩够……

水晶宮

畀面勳章

引用:太年輕,還没玩够……

原帖由 yiyi0 於 14-03-29 發表
太年輕,還没玩够……
我都知道……所以我都冇乜心機了

侯爵府

引用:Quote:原帖由+cco_2014+於+14-03-28+發表習

原帖由 Yee0113 於 14-03-28 發表
唉………但系佢當年對我做既事我真系好難原諒……我兩年前有一日小產,自己打左999入左就廠,我知自己己經 ...
其他野我唔評論,單系你拎把刀個度,好彩你老公當時無翻屋企咋,唔系個後果

男爵府

我唔覺關年齡事喎!我22生我囡今年我23我老公24!佢除左番工之外番到屋企就係湊囡同做家務!

水晶宮

畀面勳章

引用:我唔覺關年齡事喎!我22生我囡今年我23我老

原帖由 ling6236 於 14-03-29 發表
我唔覺關年齡事喎!我22生我囡今年我23我老公24!佢除左番工之外番到屋企就係湊囡同做家務!

...
我只系認為系性格事……

複式洋房

男人要過30同經歷多先會成熟,你睇下條link
http://likenews.tw/article.php?no=6159

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至