潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

LV 門口排晒隊, 但係入面又冇人 ....唉! 學埋法國LV...不過好彩最後都買到 個袋真係ok gar...大大哋o甘啦

大宅

原文章由 HIMMAMA3 於 07-10-16 18:05 發表
你就好la,係味平過香港?我上年搭個friend係法國有8折度.

我唸差唔多有20%off 掛因為佢你pay by credit card 所以都要睇噃銀行個 rate

複式洋房

唔知幾時有 MM SIZE 番,我最近在華懋DFS樓上 LV Shop 問,個店員話沒有得訂兼唔知幾時有貨。

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

你就好la,係味平過香港?我上年搭個friend係法國有8折度.
原文章由 minna12 於 07-10-16 17:51 發表
勁開心呀 老公個friends係瑞典幫我買到個 MM size

HIMMAMA3  男爵府

大宅

勁開心呀 老公個friends係瑞典幫我買到個 MM size

大宅

原文章由 KOKOMAN 於 07-9-30 14:48 發表
mm size 可否放報紙?

F4 都得呀, 何況報紙!

男爵府

mm size 可否放報紙?

大宅

真係好多人用呀, 我都要諗吓仲買唔買......

旅遊分享>[開心遊日記]

大宅

原文章由 chloe18媽媽 於 07-9-23 11:37 發表
請問有冇人可話我知MM全名 同MODEL NO THANK.我明天搵朋友.去等開門同我買 希望可以好似你地咁:-( 買到啦

Hi,各位,

我九月頭去澳門玩時,在永利酒店LV shop訂咗個Neverfull M size既袋,佢當時無款睇,我就跟風訂咗.

昨日有朋友幫我去取咗回來,我今日從朋友手中取咗,但我覺得個款麻麻哋.

我想請問有無人想買?

原裝全新,連LV單,葡幣$5000,我都俾咗港幣$5000給朋友
(因葡紙對返都係平$40,我無同朋友計)

如果有意PM我,thx

侯爵府

醒目開學勳章

請問有冇人可話我知MM全名 同MODEL NO THANK.我明天搵朋友.去等開門同我買 希望可以好似你地咁:-( 買到啦

大宅

好開心呀! 細妹剛剛响法國買到啦! 佢居然一個人可以買到兩個, 一個MM for 我, 一個GM for 佢自己. 希望快d用到啦! 我都係由六月等到而家先至買到!!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都買左gm
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

民房

so much ppls use la.....................
give up.....

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 echoo 於 07-9-22 20:07 發表
我想問MM有無拉鏈架?

NO
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

珍珠宮

好媽媽勳章

我想問MM有無拉鏈架?

侯爵府

醒目開學勳章

我想買個mm size請問幾時去專門店竹等開門買:-( :-( 都唔知佢地幾時返貨:-( :-( 有冇人幫下我,pm話我知

大宅

原文章由 catmummum 於 07-9-9 15:08 發表

唔該晒appleyuen!不過好似IOUbabe所講咁,我而家都15/16,怕周街都一樣袋,但又貪佢難得的比較輕,都唔知買唔買好添

好彩我一出果陣已係歐洲買左,用果陣都唔係太多人用........之後9月頭又係英國買到兩個MM SIZE

大宅

我9月頭係英國買到兩個MM,歐洲其他地方都無晒~~~

子爵府

I am only 153 cm tall, I use MM size, I think PM is too small, it cannot hold the A4 fle. I think MM is quite useful. Of course, I can't put very heavy things inside. But as usual, I put my wallet, card holder, key holder, coins bag, cosmetics bag, hand cream, mobile, it;s quite OK for me as it is not too heavy, and the shape doesn't change.
I think GM is much suitable for the one who is taller than 160cm. It is TOO BIG for me.

大宅

我用緊mm size都覺得ok我係中等身形,如細粒形都係pm size岩D

首頁

尾頁

跳至