自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

今日睇到新聞既時候,忍唔住喊左出黎,之後上黎bk,發表意見,仲俾其中一個bk 媽叫我用下個腦,搞到我谷鬼氣~我都有個囡囡2歲幾,今晚同老公講起果時,老公都第一時間講粗口[email=~!@#$%]~!@#$%[/email]^&*()_+

希望小朋友冇事!!!!!!!!!!!!!!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 eemsfok 於 07-8-27 01:53 發表
點解佢會叫係用下腦呀..........................我都心痛到想喊喎:cry::cry:

我話,兩個都出哂去做野,係咪好應該請番個工人去湊住兩個小朋友,個bk媽係識得呢對父母,就即刻叫我用下腦,話佢地搵幾皮野一個月呀,唔駛供樓呀~
即時嬲到我發火,番工唔係藉口,亦都唔係大哂,兩個都番哂工d小朋友點下,呢d就真係叫做唔用腦!
我個囡2歲幾,平時有我睇住佢,佢都可以好似馬騮通山走,又爬櫃又成,十足高難度表演,可況現家講緊係兩個3歲唔夠既bb....
我睇到新聞,真係喊左出黎,唔係講笑

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 wincy_82 於 07-8-27 02:01 發表
我自己都係住屯門,所以有留意依單新聞!
有腦都唔會留個3歲同2歲既小朋友係屋企啦,仲有佢唔係第1次囉!
最慘就係大廈既防火系統又有問題,要係地下拉水上頂樓先救到火!
依度都浪費唔小時間LA!

唔知點解剩係拉左小朋友 ...

冇離婚架,父母都係要返工!我都係因為見到佢地唔係第一次發生火燭先嬲,更加唔明,果位bk媽,識得還識得,朋友還朋友,咁件事點睇,點講都係對父母唔岩啦,有d 基本知識都知,係唔可以單獨留小朋友o係屋企架啦!
再者,我覺得佢地唔係小朋友,根本只係bb仔....

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 sa2501 於 07-8-27 02:13 發表

咁如果朋友係咁點解唔勸下或者幫下?
依家出事仲覺得個 fd 無錯? 唔係呀化?

不得而知!

子爵府

好媽媽勳章

o係BK某一版,見到一個TOPIC,有位BK媽媽識呢個呀媽,(邊一版,邊個媽咪,我唔公開了,因為件事都唔關果位BK媽事)
但我借一借BK,同呢位BK媽轉達一下俾果位呀媽聽
現家先黎內疚有咩用,唔好以為自己現家好慘,唔發生都發生左,內疚就一定架啦,俾警方起訴都係一定架啦,但唔好用自殺去以為可以結束一切,你死左就一了百了咋啵,你個對仔囡咁點呀,佢地現家仲咁細,仲俾火燒到咁,唔破相,個身體都有燒壞既皮膚跟足佢地一世呀,佢地第時一路一路慢慢大要承受既,一定俾你呢個呀媽為多,今次火燭,仲唔知會唔會有咩後遺症跟尾,唔該你,之前巳經搞到對仔囡咁樣,以後既路,麻煩你補償番佢地!死係解決唔到個問題架!
可能會有人覺得我把口賤,但全部真心話,可以既,真係幫我轉達一下!

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 shirleyHL 於 07-8-27 03:29 發表
果個bk媽咪係米羅xx呀?

唔係佢,係另一位叫我呀太既BK媽

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 shirleyHL 於 07-8-27 03:36 發表
我睇晒全版,唔見佢話你冇腦喎!係唔米佢之後修改左呢?

shirleyHL ~CHECK PM

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 shirleyHL 於 07-8-27 03:48 發表
icic...算啦,佢都比你拮到收聲啦

我冇野...點拮拮佢...
BY THE WAY,我真係好想識佢果兩位媽咪 同果位呀媽講"真係唔好自殺!"

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 shirleyHL 於 07-8-27 03:52 發表
""大仔在房玩打火機,燒著床裖弄至火燭.女女而家仲危殆昏迷,大仔嚴重.佢仲要面臨起訴,佢同我講如果真係起訴佢,佢都唔想做人"

其實我係有個疑問,究竟佢係怕俾人起訴先唔想做人,定係佢令到對仔囡搞到咁先唔想做人......咁諗好似好衰

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 shirleyHL 於 07-8-27 03:58 發表
話你係呀太果個唔似係識佢

唔識仲衰,講野真係唔用腦!

首頁

尾頁

跳至