自由講場

跳至

首頁
12345...32

尾頁

大宅

最後, 我媽媽見我好擔心, 所以就帶咗我去旺角個間天后廟請娘娘指引羅.

求咗支簽, 中平.無事. 跟住就買咗一座塔香.

就係咁, 個心都無咁擔心, 好好多lu.

我其實係無神論的.但成日比人話, 我就死, 就真係好擔心啦. 所以就去求心安羅

我心諗, 如果真的要死的話, 用幾多錢都係要死架啦. 不如, 留底d 錢比仔好過啦.

大宅

哈哈, 我都覺得個位乜大師都係等錢駛一樣. :lol:

但個 "靚姐" 就真係好靚女羅. 個晚我都怕怕呀, 雖然佢咁靚

男爵府

如果個晚你係廁所沒走,真係唔知發生咩事啊...
:-D

大宅

係洗手間見到, 都係第一次咋 .仲係非常咁清楚喎

原文章由 愛登士家庭 於 07-8-28 11:38 發表
如果個晚你係廁所沒走,真係唔知發生咩事啊...

公爵府

原文章由 朗軒媽媽 於 07-8-28 10:49 發表
今個七月十三日開始, 我返咗媽媽度住咗兩日.

事源係有個乜大師話我, 會係七月十四日跳樓死亡喎.所以我媽媽叫我不如十三個日就返佢度,大家睇住大家,有事的話, 都有個人睇住呀, 咁. (因我老公個日要開夜呀:-( )

一 ...

你個case真係好恐怖呀.
不過你樣樣都要小心d呀.

大宅

朗軒媽媽,

個咩大師似等$$開飯喎~唔俾$$佢就話人就死都有ge~
咁過左14你都冇事有冇叫你fd拆佢招牌呀~

大宅

其實有冇人知點樣分o個d係好定壞呢?!
如果我淨係耐唔史先feel到..我知佢係好定壞呀..?!
我最驚佢地搞我個女咋....雖然我有d覺得我個女勁過我....:-|

大宅

拆乜鬼呀, 我個f 君朋友, 信到佢乜咁呀, 話個個大師半句唔啱咋, 鬧人架. 所以...... 算把啦. 佢有自由信其他人的

原文章由 clala 於 07-8-28 11:47 發表
朗軒媽媽,

個咩大師似等$$開飯喎~唔俾$$佢就話人就死都有ge~
咁過左14你都冇事有冇叫你fd拆佢招牌呀~

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 朗軒媽媽 於 07-8-28 11:28 發表
最後, 我媽媽見我好擔心, 所以就帶咗我去旺角個間天后廟請娘娘指引羅.

求咗支簽, 中平.無事. 跟住就買咗一座塔香.

就係咁, 個心都無咁擔心, 好好多lu.

我其實係無神論的.但成日比人話, 我就死, 就真係好擔心啦 ...

仲要係個friend 咁信既大師話自己就死...幾時時

男爵府

原文章由 朗軒媽媽 於 07-8-28 11:00 發表
我講下點解個乜大師話我會跳樓死先.?-( ?-(

我係六月中左右, 剪咗個新髮型, 但個前額d 頭髮係有一大半遮住個額頭的.就係個日, 約咗朋友去咗尖沙咀一個商場食飯. 約晚上九點多鐘去洗手間. 就見到位好靚既亞姐啦. ...

方便透露邊個商場嗎?........或者用同音字都ok架.

大宅

原文章由 朗軒媽媽 於 07-8-28 11:52 發表
拆乜鬼呀, 我個f 君朋友, 信到佢乜咁呀, 話個個大師半句唔啱咋, 鬧人架. 所以...... 算把啦. 佢有自由信其他人的

點解個師傅比左道符你洗臉之後,個條黑線真係冇左既?

大宅

尖沙咀 美x華商場呀

原文章由 babyjerry 於 07-8-28 12:04 發表

方便透露邊個商場嗎?........或者用同音字都ok架.

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

講真, 我覺得可以聽嗰d有時都幾慘架, 我哋唔鐘意可以擰轉面, 或者合埋眼唔望佢, 但聽嗰d冇得收埋隻耳仔架嘛.....控制權變咗好似唔係自己度
原文章由 朗軒媽媽 於 28/8/07 10:40 發表
咕b,
我同你都差不多. 我既感應同聽就特別強. 好多時都係我 feel 到或聽到後, 跟手佢就出現啦. 但好好彩, 好多時都係五官端正的. 唔係好嚇人的.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原文章由 朗軒媽媽 於 07-8-28 12:07 發表
尖沙咀 美x華商場呀

係咪二樓個層 .............. 已經好早之前有人同我提過 ...... 叫我唔好同個女去 ..............
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

咕B,
我想問呢,過左7月14會吾會少D朋友仔係街度?

大宅

信司徙法正都好過信佢啦.
咁衰比成3千就話搞掂?-(
我唔多信囉.

原文章由 朗軒媽媽 於 07-8-28 12:07 發表
尖沙咀 美x華商場呀

水晶宮

我都試過一個人急尿急去銅鑼灣名店坊商場揾厠所,當時見有個門口有好多女人陸續推門出來,下意式知道喺女厠,就推門入去,當時厠所內得我一個人,有三格(吉嘅)。

去完尿尿順便照鏡洗手隨即開門走啦,點知我一拉開門就有個約10歲既男孩,冬菇頭著白色波衫及波鞋"冲"入厠所,由於佢冲得太快撞埋我度,我就即刻退後一步避開佢啦,我仲叫咗一聲 :"嘩!(心諗,差D比你撞親),點知回頭再望,個細路消失咗........?-( ?-(

一星期後,同朋友行街,朋友忽然好急尿又行到去名店坊商場揾厠所,當時我都猶疑緊帶唔帶佢返嗰個厠所,但心諗有人陪咪照帶佢去囉,點知鎖咗喎,等咗一陣有位店鋪sales揸住條key埋嚟話:"你哋用樓上客厠啦,呢度職員專用唔比客用架.............。"

?-( ?-( 咁點解我上次見有咁多女人用呢個厠所?我又可以推門入得唔駛用鎖匙喎?

[ 本文章最後由 wewe 於 07-8-28 12:59 編輯 ]

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔會, 七月尾之後先會少
原文章由 cy1203 於 28/8/07 12:44 發表
咕B,
我想問呢,過左7月14會吾會少D朋友仔係街度?

首頁
12345...32

尾頁

跳至