烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇好介紹自助餐~要有靚靚生蠔!!
要九龍區~~價錢係400留下左右

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原文章由 cherry1498 於 07-8-28 14:53 發表

唔介意貴少少可以去中環 Ritz Carlton (中環站 J3 出口) ($368 plus 10%),我上個星期六去完,主攻三文魚同長腳蟹,而我個 frd 平時只會食少量生蠔,個日佢可以不停咁食左十幾隻,佢講個口感同鮮味真係唔同‧
我就無食過,因為我係怕腥之人所以唔敢食,但佢都極力推介我試一隻,奈何我怕食完會嘔,最終都係無食‧
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

好媽媽勳章

都會海逸 啱你要求喎:mrgreen:

我見佢第一個食評, 講到D生蠔好正咁

原文章由 cherry1498 於 07-8-28 14:53 發表

別墅

Excelsior. Three kind of oyster. Open when order.

大宅

都會海逸已經轉左主題~冇蠔食啦+.+

原文章由 KITTYMAMA 於 07-8-28 16:45 發表
都會海逸 啱你要求喎:mrgreen:

我見佢第一個食評, 講到D生蠔好正咁

伯爵府

好媽媽勳章

係呀:-|
我見佢寫既食評係話 25/8 食既
d蠔影出嚟又真係幾鬼大隻
原文章由 cherry1498 於 07-8-29 09:14 發表
都會海逸已經轉左主題~冇蠔食啦+.+

首頁

尾頁

跳至