親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

HK Express岩岩推出左新優惠,所有航點都有平!大家又要搶啦!

香港往返清邁$460、台中/昆明$560、沙巴/檳城$580、布吉$760、大阪$1,060、首爾/褔岡$1,160、東京$1,360

來回連稅清邁$991、台中$998、昆明$1,034、檳城/沙巴$1,095、布吉/清邁$1,291、褔岡$1,777、大阪$1,836、首爾$1,911、東京$2,108
旅行日期由4月6日至8月31日,暑假旺季都有優惠呀,手快有手慢無!

我買咗福岡, 暑假, 連稅連行李平均$$2600一位.

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:HK+Express岩岩推出左新優惠,所有航點都有

原帖由 joeycj 於 14-03-31 發表
HK Express岩岩推出左新優惠,所有航點都有平!大家又要搶啦!

香港往返清邁$460、台中/昆明$560、沙巴/檳 ...
吓!激死啦!星期四加完價!見加左拿拿臨幫朋友出,而家又減!玩野!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:HK+Express岩岩推出左新優惠,所有航點都有

原帖由 joeycj 於 14-03-31 發表

香港往返清邁$460、台中/昆明$560、沙巴/檳 ...

水晶宮

子爵府

回覆 joeycj 的帖子

我上星期四CHECK大阪的機票都係呢個價,都無減...

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我上星期CHECK台中的機票都係呢個價,無減...

大宅

但福岡就平咗, 我之前CHECK9位福岡, 要$3XXX, 依家訂16位也是$1,900及$2,100的.

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:我上星期CHECK台中的機票都係呢個價,無減.

原帖由 coco18 於 14-03-31 發表
冇錯,台中冇減過

大宅

回覆:香港快運做PROMOTE暑假機票也有平

訂咗福崗,暑假去抵呀

大宅

回覆:MxC 的帖子

我想去福岡,請問有冇link?

大宅

回覆:joeycj 的帖子

我想去福岡,請問有冇link?

大宅

見到啦,如果淨機票係千八蚊,咁加埋其他費用 (eg 餐,行理當20~30kg, 同稅)大約幾錢呀?我未搭過HK Express, 同其他機有咩分別呢? (獨立電視?)請多多指教。

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我上星期CHECK台中的機票都係呢個價,無減.

原帖由 coco18 於 14-03-31 發表
點解我唔係?

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:訂咗福崗,暑假去抵呀

原帖由 MxC 於 14-04-01 發表
訂咗福崗,暑假去抵呀
其實福岡有咩玩啊?旅遊書好似冇咩介紹

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:見到啦,如果淨機票係千八蚊,咁加埋其他費

原帖由 wsjoeyyip 於 14-04-02 發表
見到啦,如果淨機票係千八蚊,咁加埋其他費用 (eg 餐,行理當20~30kg, 同稅)大約幾錢呀?我未搭過HK Expr ...
3,3位,冇野食,冇水飲,機上可以買,價錢合理唔算貴,不過我地都係自己帶但佢地行李加左價,冇早期咁平

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:見到啦,如果淨機票係千八蚊,咁加埋其他費

原帖由 wsjoeyyip 於 14-04-02 發表
見到啦,如果淨機票係千八蚊,咁加埋其他費用 (eg 餐,行理當20~30kg, 同稅)大約幾錢呀?我未搭過HK Expr ...
同其他機分別唔大只係細機,電視當然冇啦

侯爵府

畀面勳章

anybody knows if seats are To be selected during online purchase or we have To call hotline To select seats?
I want to buy a one way ticket from Penang, , but there is no discount !!

大宅

唔該晒,老公話帶小朋友唔揀這間lu…

大宅

回覆:daisy17772 的帖子

聽其他亅m講,冇得揀位,去到機場先安排!

daisy17772  Oh no.  Thanks!  發表於 14-4-2 18:36

大宅

回覆:MxC 的帖子

可以一齊研究吓行程

首頁

尾頁

跳至