跳至

首頁

尾頁

男爵府

星期六向媽咪屋企攪
好開心 好滿足
最後 有
25個大人6個BB

Fresh&fresh = 食物OK, 不過炸物有D淋左 同埋食淨左半盤豬扒飯,大半盤炸冬菇同少少沙爹雞串

買左罐"害"氣,泵左30個氣球 = 小朋友好喜歡 個個拎住來玩

個Banner重掛向到 諗住掛到正日 HAHA

地方就迫少少 但客廳放哂地墊俾小朋友玩 大人就坐向飯廳果邊一路食一路傾計 都OK

大宅

原文章由 JojoB 於 07-9-3 09:50 發表
星期六向媽咪屋企攪
好開心 好滿足
最後 有
25個大人6個BB

Fresh&fresh = 食物OK, 不過炸物有D淋左 同埋食淨左半盤豬扒飯,大半盤炸冬菇同少少沙爹雞串

買左罐"害"氣,泵左30個氣球 = 小朋友好喜歡 個個拎住來玩

個 ...

"害"氣係邊度買 ?

男爵府

我係朋友介紹 去左旺角賣模型既店鋪到買到
一罐$300 可以泵到30個波咁上下
成罐野好似小型石油罐咁
同埋好易泵..:mrgreen:

原文章由 virgobb 於 07-9-3 11:42 發表

"害"氣係邊度買 ?

大宅

Dear JoJo

有無相睇, 分享下.

祝Adrian靚仔, 生日快樂

原文章由 JojoB 於 07-9-3 09:50 發表
星期六向媽咪屋企攪
好開心 好滿足
最後 有
25個大人6個BB

個 ...

大宅

HELLO ,蜜蜜,
我個仔同妳個女同一日14號生日,,我仲未諗到點攬啊?可能都係去DISNEY 玩玩啊

原文章由 蜜蜜 於 07-8-31 11:41 發表
我想o係屋企搞,但係請乜人,食d乜,要自己整野食嗎,幾時搞全部都無從入手,我女女14號就生日啦,點算!

洋房

To stbb06

1/9 同亞B 影相係失敗架. 因為佢勁扭計. 攪到要改期.
出到來佢就笑哂. 唔鍾意O係影相O個度

原文章由 stbb06 於 07-8-31 15:45 發表
朱小B

我未去呀~不過約左9月16日去元朗同我2個朋友(3個FAMILY)
一齊影。當然係分3個攝影師

男爵府

向屋企唔得閒整 想向公司整但又忘記帶條RAM....
HEHE

原文章由 agneslai206 於 07-9-3 13:45 發表
Dear JoJo

有無相睇, 分享下.

複式洋房

oh.. 係呀?
早兩個月我都試過帶康悠同我成班friend去bbq,都係勁熱,亞b對住個火爐又好似好辛苦咁...我諗都係冬天至bbq比較好~

有冇影相呀??

原文章由 柔柔mami 於 07-9-2 19:49 發表
柔柔既bbq party好失敗呀! 因為天氣太熱even係夜晚先開始, 戶外要照顧咁多bb真係好辛苦, 搞到大人都冇啖好食, 我直頭冇燒過, 全程都係由工人代燒, 早知咁多小朋友就係m記開生日會, 可能佢地會玩得開心d! 大人又舒服d ...

男爵府

整左啦 去睇下
http://hk.myblog.yahoo.com/adrian-wonghome/article?mid=73&prev=74&next=72

原文章由 agneslai206 於 07-9-3 13:45 發表
Dear JoJo

有無相睇, 分享下.

大宅

JojoB,
睇左啦~好得意好多bb~
個蛋糕好靚, 係咪東海堂? 幾多磅架 ? 好似好大個~

原文章由 JojoB 於 07-9-5 11:07 發表
整左啦 去睇下
http://hk.myblog.yahoo.com/adrian-wonghome/article?mid=73&prev=74&next=72

大宅

Dearest JoJo,

好開心呀 ! d 波波好靚, 我都想買放在生日會呀 !邊度買話 ? 

我見你造型都好靚呀!帶左頭cool,不過睇唔到你正面.可惜.

原來個1字o甘正架?那次amy比美x激c.漏左比個1字佢,但又收左錢.激c人.

整左啦 去睇下

大宅

有呀! 不過太熱都冇咩點影到相!

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=236170&folderid=1476462&u=0&mfid=99728

原文章由 kenixbb 於 07-9-4 11:29 發表
oh.. 係呀?
早兩個月我都試過帶康悠同我成班friend去bbq,都係勁熱,亞b對住個火爐又好似好辛苦咁...我諗都係冬天至bbq比較好~

有冇影相呀??

...

大宅

柔柔mami,
我都睇左妳d相呀... 柔柔十個月就識行真係好勁~
個 hello-mimi cake 都好靚喎..邊間架? 係咪 美x ?

原文章由 柔柔mami 於 07-9-5 13:23 發表

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=236170&folderid=1476462&u=0&mfid=99728

男爵府

THX THX..
旦糕係美心 3磅
因為我依款無D花款係到 所以淨旦糕磅 夠咁多人同小朋友食呀

原文章由 carfoon 於 07-9-5 12:42 發表
JojoB,
睇左啦~好得意好多bb~
個蛋糕好靚, 係咪東海堂? 幾多磅架 ? 好似好大個~

男爵府

個1字係我朋友向泰國幫我買..,呀..乜原來美心都有..等我重周圍搵..?-(

原文章由 agneslai206 於 07-9-5 13:10 發表

好開心呀 ! d 波波好靚, 我都想買放在生日會呀 !邊度買話 ? 

我見你造型都好靚呀!帶左頭cool,不過睇唔到你正面.可惜.

原來個1字o甘正架?那次amy比美x激c.漏左比個1字佢,但又收左錢.激c人.

...

大宅

HAHA, 睇相就唔覺熱,hehe. 仲好開心tim呀!

果然係kitty迷. 個winner the pool好得意呀!邊度買架. 牛柔好乖wor. 沒有想甩脫的動作wor.

複式洋房

d 波波同個蛋糕都好靚呀...

整左啦 去睇下

複式洋房

個kitty蛋糕好靚呀,係呀,我見美X有得訂,我都諗緊訂邊款蛋糕比悠悠,公仔蛋糕真係得意d,睇見都開心d!!
柔柔著住隻kitty大頭衫,果然同個kitty蛋糕好襯呀!
柔柔真係好"淡定",又成日鍾意笑,咁快識行真係叻叻!! :lol

別墅

你囡囡同我仔仔同月同日生日喎.

我都係o係屋企搞. 我請d 同事. 朋友, 男家d 人(因為我老爺奶奶同我相隔一條馬路).
我揀下午攪. 因為夜晚怕亞b 發老脾.
我會叫到會. 自己整雞翼. 沙律咁囉. 簡單d.

QUOTE:
原文章由 蜜蜜 於 07-8-31 11:41 發表
我想o係屋企搞,但係請乜人,食d乜,要自己整野食嗎,幾時搞全部都無從入手,我女女14號就生日啦,點算!

e我仔仔都係9月14日~不如下年一齊搞呀

男爵府

個"害氣"係向旺角D模型店到買 $300一罐 可以泵到30個波
果罐野一SET有埋氣球 . 成個盒都有氣球向到 SIZE就似不個小型石油氣罐咁

原文章由 agneslai206 於 07-9-5 13:10 發表

...

首頁

尾頁

跳至