跳至

首頁

尾頁

洋房

To : JojoB

今個星期六到我幫亞BE & 姪女攪生日會. 你預左幾多野食呀?

原文章由 JojoB 於 07-9-5 14:53 發表
個"害氣"係向旺角D模型店到買 $300一罐 可以泵到30個波
果罐野一SET有埋氣球 . 成個盒都有氣球向到 SIZE就似不個小型石油氣罐咁

大宅

我係八月尾同悠悠開了個birthday party。佢第一次見到咁多人同佢玩,我以為佢會驚驚,但佢好叻,悠悠佢冇喊冇扭計,仲好專心聽個teacher D instrustion去玩。見到 D EE同uncles都好nice咁比人抱抱。那天三十個大人和十個小朋友都玩得好開心,
亞女一歲了,MaMaDaDa祝悠悠身體健康

男爵府

SORRY 我遲左覆

我果日訂左
一盤飯
一盤意粉
一盤雞翼
一盤雞串
另外,4盤小食
自己整左一盤沙律
同埋買左d生果
加埋旦糕
淨左半盤飯 同埋半盤小食
我諗其實差唔多 有淨少少好過唔夠 hehe

原文章由 朱小B 於 07-9-5 15:06 發表
To : JojoB

今個星期六到我幫亞BE & 姪女攪生日會. 你預左幾多野食呀?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

各位,我唔覺意係baby outlet到發現有1字candle賣,只需$5,即刻買左

我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

複式洋房

阿花,
baby outlet在那兒 ?還是online 買的? ,我也想買比朗朗呀!
THANKS!

原文章由 BigPig阿花 於 07-9-12 17:28 發表
各位,我唔覺意係baby outlet到發現有1字candle賣,只需$5,即刻買左

~恩朗&細B生活點滴~*耶穌愛你*[/url]

大宅

畀面勳章

我又呃下post先 等3個9月20日出世既bb走埋一齊先

複式洋房

祈兒,
你真的好可愛姐,信信有你這媽咪真好呀!希望1yr party可以同你們影相啦!(哲,信,朗)

原文章由 祈兒 於 07-9-12 18:05 發表
我又呃下post先 等3個9月20日出世既bb走埋一齊先

大宅

畀面勳章

原文章由 YanLongB 於 07-9-12 18:08 發表
祈兒,
你真的好可愛姐,信信有你這媽咪真好呀!希望1yr party可以同你們影相啦!(哲,信,朗)

YanLongB
當妳見到我平日引信信笑果個顛樣 妳會嚇到覺得我超可愛添呀 :lol

伯爵府

祈兒
你又真係幾可愛bor,咁都比你諗到

YanLongB
係上樓鋪黎架 
地址

香港銅鑼灣糖街 13 號銅鑼灣商業大廈 6 602B 室 (地鐵站 E 出口)

'

九龍旺角山東街 38 38 廣場 11 1103 (地鐵站 E1 出口)

'

我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

大宅

BigPig阿花,

好彩睇到你個post, 提醒左我去買candle, 我在銅鑼灣返工, 超方便!

伯爵府

各位,頭先去左美心訂蛋糕,發現佢加$10都可以有數字candle,所以如果間鋪頭唔就腳而又會去美心訂蛋糕的話,可以幫襯佢買唔使煩tim!

複式洋房

阿花,
我昨晚也訂了美心蛋糕,已發現了!你訂了幾磅呀!不過冇你咁平啦!多謝你先! 

原文章由 BigPig阿花 於 07-9-13 15:02 發表
各位,頭先去左美心訂蛋糕,發現佢加$10都可以有數字candle,所以如果間鋪頭唔就腳而又會去美心訂蛋糕的話,可以幫襯佢買唔使煩tim!

伯爵府

我訂左個兩磅嘅”開心旅程”,有十幾個大人,會叫d到會返黎唔使婆婆煮得辛苦(佢好想煮),同埋唔想食唔晒浪費個蛋糕,每人食d開心下姐 !你呢?

原文章由 YanLongB 於 07-9-13 15:16 發表
阿花,
我昨晚也訂了美心蛋糕,已發現了!你訂了幾磅呀!不過冇你咁平啦!多謝你先! 

大宅

我都係今日去左美心訂蛋糕, 又係去到先發現有數字candle, 不過我去美心前已經買左lu. 平左$5........咁多law. hehe! 好師奶添!

原文章由 BigPig阿花 於 07-9-13 18:22 發表
我訂左個兩磅嘅”開心旅程”,有十幾個大人,會叫d到會返黎唔使婆婆煮得辛苦(佢好想煮),同埋唔想食唔晒浪費個蛋糕,每人食d開心下姐 !你呢?

...

洋房

8/9 開左生日會. d 野食預多左. 好彩d 朋友攞返屋企咋.
我地訂左個三磅生日蛋糕. 結果無乜郁過. 因為諗住有十幾二十人食嘛.. 下年都唔買咁大lu

大宅

你地睇下我整既紅雞蛋~~~ 我用紅色玻璃紙包架~~~ 嘻嘻~~~

複式洋房

你的想法與我完全一樣"唔使婆婆或麻麻煮得辛苦",我也是訂了2磅cake,不過唔記得叫咩名了!圓形有幾個公仔圍住的,你果個是否好似過山車咁?我昨晚也去剖了到會啦!(5盤加6款小食)因我有25個大人呀!都怕唔夠,但又怕浪費食物呀!

原文章由 BigPig阿花 於 07-9-13 18:22 發表

...

大宅

花花,

我都係訂左開心旅程呀 ! 預意巧晴有個開心的人生.

本想去其他SHOP選下, 不過都係美X靚D. 又夠方便呢.

...
]My Melody[/url]

大宅

POO_LAW,

睇唔到相.

係WOR ! 紅EGG 都不可小WOR.

原文章由 poo_law 於 07-9-14 08:53 發表
http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD0/9427/s180/10129.67807725.50858.jpg

你地睇下我整既紅雞蛋~~~ 我用紅色玻璃紙包架~~~ 嘻嘻~~~
]My Melody[/url]

男爵府

agnes:
切旦糕預埋我呀

原文章由 agneslai206 於 07-9-14 13:08 發表
花花,

我都係訂左開心旅程呀 ! 預意巧晴有個開心的人生.

本想去其他SHOP選下, 不過都係美X靚D. 又夠方便呢.

首頁

尾頁

跳至