跳至

首頁

尾頁

別墅

尋晚係百佳買左ClayXXX (唔記得點串) 筆比Parco玩..今朝教佢畫..點知我去jel 頭..2分鐘...佢已經食左個筆頭, 成口籃色..口裡面已經有一粒毛頭. 支筆好似sign pen 咁, 濕左就化..成個口都係..激c我..勁同佢洗口..仲要比c6話唔好比佢玩住..!!!

大宅

侯爵府

:lol: :lol: :lol: :lol:

大宅

原文章由 tupytupy 於 07-8-31 10:18 發表
:lol: :lol: :lol: :lol:

大宅

大宅

原文章由 mamadik 於 07-8-31 09:51 發表
尋晚係百佳買左ClayXXX (唔記得點串) 筆比Parco玩..今朝教佢畫..點知我去jel 頭..2分鐘...佢已經食左個筆頭, 成口籃色..口裡面已經有一粒毛頭. 支筆好似sign pen 咁, 濕左就化..成個口都係..激c我..勁同佢洗口 ...

大宅

原文章由 mamadik 於 07-8-31 09:51 發表
尋晚係百佳買左ClayXXX (唔記得點串) 筆比Parco玩..今朝教佢畫..點知我去jel 頭..2分鐘...佢已經食左個筆頭, 成口籃色..口裡面已經有一粒毛頭. 支筆好似sign pen 咁, 濕左就化..成個口都係..激c我..勁同佢洗口 ...

咁大獲!!!!!

別墅

唉..都唔知會唔會中毒, 上次新聞講個小B食左"吸印仔", 都中毒...都唔知點算..好內疚, 又冇睇住佢..佢都唔知索左幾多添架..咬得斷都應該好大力..吸哂:-( :-( :-(

子爵府

你最好同佢睇下醫生, 會安心d喎.

男爵府

畀面勳章

原文章由 mamadik 於 07-8-31 11:49 發表
唉..都唔知會唔會中毒, 上次新聞講個小B食左"吸印仔", 都中毒...都唔知點算..好內疚, 又冇睇住佢..佢都唔知索左幾多添架..咬得斷都應該好大力..吸哂:-( :-( :-( ...

同佢去CHECK下啦~

大宅

睇左醫生未呀

子爵府

未睇醫生就要灌佢飲多d水呀...好擔心呀............
兩個都係我心肝定>3<

洋房

PARCO, 睇左醫生未呀, 佢有冇乜野吾舒服, 吾洗咁擔心, 下次小心d啦

別墅

冇睇到e生啊, 打左返去問, 99 話佢冇野喎, 我問佢條利有冇朣, 佢話冇..冇苛, 仲精神, 冇變色..希望冇事啦..我今晚返去再睇下..

唉..我都好擔心..驚驚...我見Louis上次畫到成地都係圈圈咁得意..個衰仔教極都唔識畫..扲住支筆淨係玩..!

多謝大家關心..真係要睇緊D!

大宅

原文章由 mamadik 於 07-8-31 17:06 發表
冇睇到e生啊, 打左返去問, 99 話佢冇野喎, 我問佢條利有冇朣, 佢話冇..冇苛, 仲精神, 冇變色..希望冇事啦..我今晚返去再睇下..

唉..我都好擔心..驚驚...我見Louis上次畫到成地都係圈圈咁得意..個衰仔教極都唔識畫.. ...

嘩!
咁係睇少眼都唔得喎!
[url=http://lilypie.com][/url

男爵府

louis早幾日都係咁呀.....

我教佢用木顏色畫畫,我自己又畫,點知我冇望佢一陣....
一擰過去見佢食到成個咀都藍色!!
支筆都濕晒.........

別墅

好彩Parco都冇中毒....我尋晚再睇下個盒..佢話"non-toxic"...點知c6見有張白色紙貼住"請勿讓三歲以下兒童接觸"

原文章由 joesimage 於 07-9-1 00:58 發表
louis早幾日都係咁呀.....

我教佢用木顏色畫畫,我自己又畫,點知我冇望佢一陣....
一擰過去見佢食到成個咀都藍色!!
支筆都濕晒......... ...

大宅

真係睇少一眼都唔得呀!
我都買左呢d顏色比bb,
但一直都唔敢比佢玩,
因為一開始時我比"水寫畫布"佢玩,
佢成日放支水筆比入口,
我驚佢又係咁放d顏色筆入口呀.......
我係有陪佢玩ga,但佢地動作真係好快呀!

首頁

尾頁

跳至