潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇無知邊到有得賣呢個錶呀?

大宅

Eva,

at Sogo, D-mop... that's what i know

男爵府

原文章由 kcPooh 於 07-8-31 15:42 發表
Eva,

at Sogo, D-mop... that's what i know

thanks~!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我o係信和地下果層都見到好幾間有toy watch, 都幾多款呀, 不過我唔知佢比起d mop/sogo 果d係咪會平d , coz 我唔知price~
有冇人知呀?

原文章由 pakyu0429 於 07-8-31 16:11 發表

thanks~!

洋房

toy watch

On Pedder (Central) , Sogo , Lane Crawford (Times Square)...

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 Nix1828 於 07-8-31 16:12 發表
我o係信和地下果層都見到好幾間有toy watch, 都幾多款呀, 不過我唔知佢比起d mop/sogo 果d係咪會平d , coz 我唔知price~
有冇人知呀?

信和我都睇過, 我想要嗰隻玫瑰金黑鋼面水晶嗰隻款$2,380.00 但冇貨, sogo都冇, sogo嗰度仲小款, 其他就唔知嘞! 未行開.

大宅

Lane Crawford都有得賣架
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

首頁

尾頁

跳至