論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

急住請人, 睇中個40幾50既(雖然睇落一d都唔似, 似30幾), 因為佢有好好既infant care經驗, 但我擔心年紀大會體力唔好, 又怕佢似老賣老...大家又無請過咁大年紀架? 掂唔掂呀?

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我覺得好睇工人,因為我個都係45歲,但佢照顧我兩個仔都ok!一個9歲一個10個月。成日擒高擒低都無問題。佢重識分配時間做家務。:lol: 我都無佢咁好精力 因我要返工工工

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個都42啦.very good.

水晶宮

I will not choose more than 35 yrs old maid

子爵府

原文章由 jadeleejk 於 07-8-31 16:09 發表
急住請人, 睇中個40幾50既(雖然睇落一d都唔似, 似30幾), 因為佢有好好既infant care經驗, 但我擔心年紀大會體力唔好, 又怕佢似老賣老...大家又無請過咁大年紀架? 掂唔掂呀? ...

其實工人係習慣勞動, 40幾歲都唔會太差, (我係指bun bun) 印印40歲已經好遲鈍, 只要佢真係有經驗問題都唔大, 重有一個好處就係唔驚佢會大肚

珍珠宮

我家好賓42,湊我隻14months馬騮無問題。

有經驗,全部自動波,表現超班:lol

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 jadeleejk 於 07-8-31 16:09 發表
急住請人, 睇中個40幾50既(雖然睇落一d都唔似, 似30幾), 因為佢有好好既infant care經驗, 但我擔心年紀大會體力唔好, 又怕佢似老賣老...大家又無請過咁大年紀架? 掂唔掂呀? ...

40頭定40尾先?我而家個工人46, 手腳都好慢, 如果吾係等人用, 我真係吾會請佢, +上我的2個仔都8和10。如果我係你,就吾會請, 好多時佢地都會似老賣老,用番自己嗰套, 吾係咁聽話。

大宅

原文章由 Connielai 於 07-8-31 20:35 發表

40頭定40尾先?我而家個工人46, 手腳都好慢, 如果吾係等人用, 我真係吾會請佢, +上我的2個仔都8和10。如果我係你,就吾會請, 好多時佢地都會似老賣老,用番自己嗰套, 吾係咁聽話。 ...

我而家個工人48,手腳都好快,
但人老就精 ,
所以如果我唔用拒,
就請個細D.

大宅

可能你個個真係得30幾,我個個就係,form寫47,實際37,因為以前要結婚所以作大左...
表現都ok,我全家都已經唔想對於老人家,次次都係佢接力...

水晶宮

我個朋友請左個48,都話ok,佢要湊3歲+nb添.
佢係特登請個年紀大,想工人定性d喎.
所以好睇一個個.
不過,有得揀,我會揀個後生d.

男爵府

我自己而家用開40歲嘅印, 因為佢有經驗, 唔會聽你果套, 同埋真係人老精, 佢轉數好快, 打斧頭又叻, 不過做嘢好在自動波, 同埋做嘢穩定, 之前請個廿歲, 唔夠3個月就唔做走咗佬, 激到你暈, 好似湊番佢轉頭

大宅

我個同事之前個 bun bun 52歲, 我同事無同佢續約, 但佢都可以好快揾到新老細!!!

首頁

尾頁

跳至