嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

請問你係 愛嬰X $2000 買~
送唔送貨嫁?
如送貨要幾錢呀?

複式洋房

原文章由 yywong1111 於 07-9-10 17:44 發表
請問你係 愛嬰X $2000 買~
送唔送貨嫁?
如送貨要幾錢呀?

我係自取,老公揸咗車,所以我唔知送貨要幾$...

別墅

有現貨?blue or pink呀?我打去問,佢話要9月中才有新貨到....

原文章由 COFFEEQQ 於 07-9-10 18:06 發表

別墅

有現貨?blue or pink呀?我打去問,佢話要9月中才有新貨到....

原文章由 COFFEEQQ 於 07-9-10 18:06 發表

複式洋房

我買blue色,我去到咁啱有貨,所以即刻買咗,
我之前打去問價錢及有冇現貨,佢哋都唔肯講,
好似好趕時間咁,於是我昨日同老公特登去睇吓,
佢哋話啱啱返咗幾架,唔通咁快賣哂?不過我
睇過咁多間最平係佢哋,可能真係賣哂....:(

大宅

原文章由 COFFEEQQ 於 07-9-10 19:17 發表
我買blue色,我去到咁啱有貨,所以即刻買咗,
我之前打去問價錢及有冇現貨,佢哋都唔肯講,
好似好趕時間咁,於是我昨日同老公特登去睇吓,
佢哋話啱啱返咗幾架,唔通咁快賣哂?不過我
睇過咁多間最平係佢哋,可能真係賣哂....: ...

真係好好賣喎....
咁如果要訂, 係咪要比deposit 先 or 貨到再通知先比$$ 呢?

別墅

我有d朋友話佢哋bb飲奶or食嘢嘅時候好容易整污租嗰坐墊,又好難洗乾淨喎,所以依家心大心細,唔知買唔買好,有無媽咪可以分享吓呢?

大宅

原文章由 wchk 於 07-9-11 00:18 發表
我有d朋友話佢哋bb飲奶or食嘢嘅時候好容易整污租嗰坐墊,又好難洗乾淨喎,所以依家心大心細,唔知買唔買好,有無媽咪可以分享吓呢?

我睇過份aprica catalouge, 佢地都有d座餐搖椅嘅配件:
* 餵食用防污座墊 (Anti-Dirt Feeding Seat Mattress)

*替換用縫製品三件組

Remarks: The entire series of High low bed & chair.

希望幚到你啦...

別墅

5該,5該...不過唔知幾錢?

原文章由 7PoPo 於 07-9-11 00:42 發表

我睇過份aprica catalouge, 佢地都有d座餐搖椅嘅配件:
* 餵食用防污座墊 (Anti-Dirt Feeding Seat Mattress)
http://www.ajile.com.tw/eyp/ezcatfiles/a-agile/img/pictures/i/i0015_S_%C1%FD%AD%B9%A5%CE%A8%BE%A ...

大宅

原文章由 COFFEEQQ 於 07-9-10 13:56 發表
我昨日喺愛嬰x買咗啦,$2000,
我個b仔好like喺上面, :lol :lol

佢地有冇O/3 baby 床賣呀? 唔該

大宅

原文章由 lamFungFung 於 07-8-31 22:58 發表
我都定咗呢張chair,我bb巳經3個幾月,本來都唔係好捨得買,後尾俾我揾到一間沙田區二千頭咋(要自取架),覺得好抵,咪買囉,不過要9月頭先有貨。

hi...我都想買呀 ,可以話我知在那裡買到?想知係咪電動搖搖架?定自己手推佢動呢
kinyee717@yahoo.com

民房

原文章由 wchk 於 07-8-31 18:46 發表
還有, 可以比bb 訓過夜嗎? 個sales 話得

I have been told that we should not let the baby sleep overnight in that chair as it is not good for back bone.

別墅

如果係新界區嘅媽咪,又唔想去將軍澳咁遠,可以考慮吓沙田瀝源嘅"寶寶",價錢與"愛嬰坊"差唔多,唔洗搬咁遠嘛,佢最好係可以電話check價(Tel: 26921305)(話'傅小姐'介紹仲有得平d添),我噚日已經取貨,ok架!

大宅

wchk, 其實夏天同食嘢時唔駛落墊坐都ok, bb仲可以乖乖坐上去睇教育電視

原文章由 wchk 於 07-9-11 00:18 發表

大宅

我剛剛係bb club 買咗張 aprica 625 粉紅, $2000 包送貨. 真係好抵.. 不過佢地只收cash... 我個張以經係最後一張現貨.. 如果要, 就要等一下嘞...

其實我有一個問題, 就係點解佢地可以賣得咁平呢??

另外, 餵食用防污座墊佢地賣$120, 可換坐塾就$280 (唔肯定)...

希望d資料對大家有用啦... :lol::lol:

[ 本文章最後由 7PoPo 於 07-9-14 22:02 編輯 ]

別墅

Aprica搖搖椅

我都今日係bb club 買咗張 aprica 625 粉藍, $2000 包送貨. 真係好抵.. 依家無現貨, 要等到十一月頭先送貨!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

請問 baby club 係咪即係 寶嬰坊呀?
你地買$2000 是邊個型號呀? 係咪 aprica# 62017??

大宅

anyone know where can i buy the Aprica high chair online ? thanks.

大宅

原文章由 yywong1111 於 07-9-16 15:18 發表
請問 baby club 係咪即係 寶嬰坊呀?
你地買$2000 是邊個型號呀? 係咪 aprica# 62017??

#62017(粉紅) & #62018(水藍) 都係aprica 625 嘅型號.

別墅

係呀! 好明顯男仔用blue, 女仔用pink啦

我考慮緊訂唔訂埋架aprica 705 stroller, 好抵!

原文章由 7PoPo 於 07-9-16 22:52 發表

#62017(粉紅) & #62018(水藍) 都係aprica 625 嘅型號.

首頁

尾頁

跳至