嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

更正:
是aprica #750 stroller, 佢賣$23xx

男爵府

我今日去咗買Aprica basic 啲嗰款, 因為平啲 ,但又夠用,$1550咋,不過10月中先有貨,我12月先生,都唔想佢咁早送嚟塞住啲地方

大宅

請問可以落deposit,之後才送貨嗎? 買滿多少錢才送貨?

大宅

請問呢款係咪可以"千秋"搖?

原文章由 7PoPo 於 07-9-8 00:15 發表

我想問各位媽媽係咪講緊哩張Aprica 搖搖椅呀?? $2000包送貨是唔是真的?? 因為我都想買.. .:lol::" />:lol::" />:lol::" />

...

別墅

原文章由 samsam88 於 07-9-17 21:47 發表
請問可以落deposit,之後才送貨嗎? 買滿多少錢才送貨?

要full payment in cash!

別墅

原文章由 小翠BB 於 07-9-18 22:42 發表
請問呢款係咪可以"千秋"搖?
http://www.malldj.com/ProductImages/Product/250/PB002080362017.jpg

無錯, 係呢款可以嘅, $2000包送貨.

大宅

THANKS~

另外我想問問邊度有呢張賣?

原文章由 wchk 於 07-9-18 23:24 發表

無錯, 係呢款可以嘅, $2000包送貨.

大宅

原文章由 小翠BB 於 07-9-19 11:03 發表
THANKS~

另外我想問問邊度有呢張賣?

http://www.malldj.com/ProductImages/Product/250/PB002080363000.jpg

我見到佢地有aprica嘅catalouge書放咗係cashier前面, 你可以問吓可唔可以幚你訂.

複式洋房

想知呢張椅可唔可以成日俾bb當床訓?因為工人做野時,唔想得bb自己一個0係房,所以想用呢張椅放bb 0係廳(工人可以隨時照顧佢),到我放工先放bb到bb床。但成日訓,會唔會唔好呢?

大宅

不過我好少去將軍澳,我打去問過佢地話冇貨,同埋要現在報價..真係要搵日去問下先得.
另外,想問問有冇媽咪知道佢APRICA $3900果張賣幾多錢?

原文章由 7PoPo 於 07-9-19 17:52 發表

我見到佢地有aprica嘅catalouge書放咗係cashier前面, 你可以問吓可唔可以幚你訂.

大宅

日頭比BB訓當然可以,我大女用COMBI,佢滿月前係用泥訓覺,滿左月夜晚先比佢訓BB床.

原文章由 emilypywong 於 07-9-20 22:30 發表
想知呢張椅可唔可以成日俾bb當床訓?因為工人做野時,唔想得bb自己一個0係房,所以想用呢張椅放bb 0係廳(工人可以隨時照顧佢),到我放工先放bb到bb床。但成日訓,會唔會唔好呢? ...

男爵府

原文章由 emilypywong 於 07-9-20 22:30 發表
想知呢張椅可唔可以成日俾bb當床訓?因為工人做野時,唔想得bb自己一個0係房,所以想用呢張椅放bb 0係廳(工人可以隨時照顧佢),到我放工先放bb到bb床。但成日訓,會唔會唔好呢? ...

你BB幾大呀 ! high chair主要係食飯用的..如果比bb訓只可訓到3個月度..bb懂轉生就唔得架啦 !
你咁的情況, 不如買2段式網床..(即上面可加一層做bb床的)

洋房

原文章由 小翠BB 於 07-9-21 12:57 發表
不過我好少去將軍澳,我打去問過佢地話冇貨,同埋要現在報價..真係要搵日去問下先得.
另外,想問問有冇媽咪知道佢APRICA $3900果張賣幾多錢?

$2800 (APrica 680 4WF) - Cash

複式洋房

唔該晒呀!
原文章由 subb 於 07-9-21 13:07 發表

你BB幾大呀 ! high chair主要係食飯用的..如果比bb訓只可訓到3個月度..bb懂轉生就唔得架啦 !
你咁的情況, 不如買2段式網床..(即上面可加一層做bb床的)

男爵府

原文章由 小翠BB 於 07-9-21 12:57 發表

I bought this model from TKO baby club last month, after discount is $2800.

複式洋房

原文章由 clarasun 於 07-9-24 11:55 發表

I bought this model from TKO baby club last month, after discount is $2800.

請問 TKO baby club 喺邊度
同埋邊度有最多aprica high chair睇呀

複式洋房

TKO baby club o係坑口站南豐廣場

原文章由 lotus177 於 07-9-24 14:25 發表

請問 TKO baby club 喺邊度
同埋邊度有最多aprica high chair睇呀

大宅

clarasun,

係O米原廠保養?

YYZ

原文章由 clarasun 於 07-9-24 11:55 發表

做o左740天奶媽, 終於收工啦! 各位繼續努力哦!

民房

原文章由 wchk 於 07-8-31 17:37 發表
請問有人用過Aprica 的 #62017搖搖床,
特價$2520, 想買, 比D意見啦

我在油麻地"康嬰之城"見到好似17xx你地打去問吓啦.tel:21539200

複式洋房

Which one is better? APrica 680 4WF ($2800) or 62017 ($2000)?

Please kindly give some advice.

首頁

尾頁

跳至