自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

回覆:之前同老公傾話生幾多個...

兩個,如果經濟許可, 多一個好更好

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:hiragana 的帖子

子爵府

回覆 miko9323 的帖子

結婚時有共意,生三個,而家陀緊第三個B。我地就想早少少生,希望40歲前有返少少自由。

禁止訪問

回覆:carly.c 的帖子

男爵府

我想生3個!已有一個仔,陀緊一個未知性別,仔女都好!仔就同大仔有個伴,女嘅就滿足我同我C6既長老們,因為佢地全部係男孫。當然我想要個女,不過最後生3個都係仔,我也很滿足!

子爵府

引用:順其自然

原帖由 jacky1666_hk 於 14-04-03 發表
順其自然
我老公都係咁講,但我有避孕,好難再有

禁止訪問

子爵府

渴望三個。可惜到依家只有一個。醫生話呢一個已經係奇蹟

公爵府

引用:C6原本生左大仔後話唔生,俾我氹佢追個女,

原帖由 emimi 於 14-04-03 發表
C6原本生左大仔後話唔生,俾我氹佢追個女,點知又係仔,我氹佢生第3個,仔女都收工,點知意外有左,我地仲 ...
冇左啦,唔知性別,但我直覺係妹妹

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆 CALVEN 的帖子

我都係禁話
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

禁止訪問

回覆:emimi 的帖子

禁止訪問

回覆:amenda32 的帖子

禁止訪問

回覆:芝芝 的帖子

公爵府

其實bb既事,真係系緣份既事,順其自然喇

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:miko9323 的帖子

大宅

如果有人肯幫吓手,唔駛我一腳踢,我會生2仔2女,現在1仔1囡!宜家都心思思想追多個囡

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我想3個既,人多熱鬧d,而家有1仔,不過c6話唔生了

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

從來冇諗生幾多個,而家有3個。不過年紀大,應該係咁多喇。

大宅

揍過、教過至決定未遲。

子爵府

婚前婚後都係想生兩個,現一仔一女,夠晒了

首頁
12345...6

尾頁

跳至