論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

Any comment pls?

禁止訪問

別墅

回覆:新賓賓,15歲生仔,請唔請得過

子爵府

別墅

She is 25 now. But her daughter is almost 10. Is it legal to have kids at 15 there?

男爵府

陪月勳章

引用:She+is+25+now.+But+her+daughter+is+almos

原帖由 yingyingnini 於 14-04-04 發表
She is 25 now. But her daughter is almost 10. Is it legal to have kids at 15 there?
犯法都唔係你既問題,只要佢出到境,入境處又批visa俾佢。

別墅

引用:Quote:原帖由+yingyingnini+於+14-04-04+發

原帖由 karenng115 於 14-04-04 發表
犯法都唔係你既問題,只要佢出到境,入境處又批visa俾佢。
I worry about her 品性

男爵府

回覆:yingyingnini 的帖子

呢方面冇人幫到你,請工人睇眼願同經驗,不過我一定唔会請咁young, 我搵around 33-40

大宅

我都唔鐘意太後生,over 30歲會好些, 個人覺得較定性.

大宅

雖然佢已經有小朋友,但太後生了,香港太過多姿多了,怕太快變壞。

子爵府

想生BB熱投

我之前工人都係十四,十五生仔,二十幾來香港做,好勤力,冇問題

伯爵府

我請姐姐嗰時佢已過30。
都係勁細個結婚生左個仔。勁錫個仔。
人品ok

我唸佢地鄉下地區興後生結婚生仔(似我地上/上上一代)

別墅

引用:我之前工人都係十四,十五生仔,二十幾來香

原帖由 Elizah 於 14-04-05 發表
我之前工人都係十四,十五生仔,二十幾來香港做,好勤力,冇問題
I c, thank you

別墅

引用:我請姐姐嗰時佢已過30。都係勁細個結婚生左

原帖由 1bear1dream 於 14-04-05 發表
我請姐姐嗰時佢已過30。
都係勁細個結婚生左個仔。勁錫個仔。
人品ok
Thanks

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

引用:She is 25 now. But her daughter is almos

原帖由 yingyingnini 於 14-04-04 發表
25歲都ok 未算好細。請人撞彩啦,我奶奶個正工人廿歲出頭,冇小朋友都好乖呀,我以前請個43,曾經在星馬同一僱主做了八九年,黎到我度差到爆。真係睇人,background 係點,都講唔埋人品係點架。

Childhood is journey, not a race.

首頁

尾頁

跳至