跳至

首頁

尾頁

別墅

阿豬b 呢排飲奶又好, 玩口水又好, 成日都好易"濁"親, 好似大人咳咳. 如果飲奶中段"濁"到呢, 就死火喇, 整極都吾肯飲埋支奶.............各位0704媽咪, 有無遇到類似情況, 可可吾以俾d advice 我呢?

大宅

阿波波飲支奶就無"濁"到. 但埋我身飲就一定"濁"到?-( ?-( ?-( 真激死
原文章由 deniselau 於 07-9-3 10:51 發表
阿豬b 呢排飲奶又好, 玩口水又好, 成日都好易"濁"親, 好似大人咳咳. 如果飲奶中段"濁"到呢, 就死火喇, 整極都吾肯飲埋支奶.............各位0704媽咪, 有無遇到類似情況, 可可吾以俾d advice 我呢? ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀!翹翹都係一埋身飲就濁"到 ,仲要咳完對住我笑 ,真係比佢激親!:tongue:

原文章由 pilita_ho 於 07-9-3 11:05 發表
阿波波飲支奶就無"濁"到. 但埋我身飲就一定"濁"到?-( ?-( ?-( 真激死

大宅

波波昨晚飲完奶唱歌, 呀呀呀咁, 你食完一面唱一次, 吹脹

原文章由 sjlam 於 07-9-3 11:47 發表
係呀!翹翹都係一埋身飲就濁"到 ,仲要咳完對住我笑 ,真係比佢激親!:tongue:

別墅

我個女係臨瞓會唱........好似同我和唱kam......:lol:

原文章由 pilita_ho 於 07-9-3 01:22 PM 發表
波波昨晚飲完奶唱歌, 呀呀呀咁, 你食完一面唱一次, 吹脹

男爵府

嘩!卓研個面豬du好正呀!

原文章由 deniselau 於 07-9-3 13:34 發表
我個女係臨瞓會唱........好似同我和唱kam......:lol:

別墅

嘻嘻, 都係係地.............睇埋呢張呀 ! 不過佢近排飲奶吾乖.......輕手咗:cry:

原文章由 sjlam 於 07-9-3 02:37 PM 發表
嘩!卓研個面豬du好正呀!

男爵府

!翹翹姑姐買左個草莓髮夾比佢,都唔知要幾時先至可以夾到(佢依家得個兩三條毛)

原文章由 deniselau 於 07-9-3 14:55 發表
嘻嘻, 都係係地.............睇埋呢張呀 ! 不過佢近排飲奶吾乖.......輕手咗:cry:

http://www.imagestation.com/picture/sraid225/p86914edcfaa0c706b119fd78abbd08ff/e7ddc55c.jpg

...

首頁

尾頁

跳至