跳至

首頁

尾頁

別墅

各位mami貨到了,資料如下:

Ivy 4件 JPY$6850x0.07=mop$480
Cecilia 2件 JPY$2870x0.07 = mop$201
Sara 8件 JPY$13790x0.07 = mop$965
Bala 8件 JPY$13620x0.07 = mop$953
Fanny 3件 JPY$5220x0.07 = mop$365
Garfield 3件 JPY$4920x0.07 = mop$344
小塋子 11件 JPY$15590x0.07 = mop$1091
十月 3件 JPY$5760x0.07 = mop$403

我未收到Cecilia 同 Sandy(十月) Tel No,
Cecilia 上次係未黎過我公司拎呀?
Ivy, Sara, bala 我可以送貨比你地,
Garfield可以黎我公司拎,
Fanny, Sandy, 小塋子 你地住邊呀?

男爵府

原文章由 Felizkitty 於 07-9-4 10:37 發表
各位mami貨到了,資料如下:

Ivy 4件 JPY$6850x0.07=mop$480
Cecilia 2件 JPY$2870x0.07 = mop$201
Sara 8件 JPY$13790x0.07 = mop$965
Bala 8件 JPY$13620x0.07 = mop$953
Fanny 3件 JPY$5220x ...

好野!到左啦!
唔該哂你呀jessica
要你訂野仲要你送埋貨添真係唔好意思啦!

別墅

你下午幾點接himhim放學呀, 我mami今個星期去左旅行, 我會自己接希希, 不過要成六點, 你住邊呀, 我可以明天接完希希拎比你.

原文章由 macaogirl 於 07-9-4 11:22 發表

好野!到左啦!
唔該哂你呀jessica
要你訂野仲要你送埋貨添真係唔好意思啦!

大宅

我住黑沙環呀, 我諗你都係唔就腳啦...
你公司係邊呀? 或者我黎拎啦... 要你訂, 又要你拎埋比我, 唔好意思o既

別墅

check pm

原文章由 小瑩子 於 07-9-4 11:53 發表
我住黑沙環呀, 我諗你都係唔就腳啦...
你公司係邊呀? 或者我黎拎啦... 要你訂, 又要你拎埋比我, 唔好意思o既

男爵府

原文章由 Felizkitty 於 07-9-4 11:32 發表
你下午幾點接himhim放學呀, 我mami今個星期去左旅行, 我會自己接希希, 不過要成六點, 你住邊呀, 我可以明天接完希希拎比你.

jessica
我五點會接him him既不如我來你屋企拎仲好啦!你係咪住係海洋呢?我都係去海洋接him him唶!我來仲方便啦!不如你pm個電話俾我,我明天來之前打電話俾你啦?ok

大宅

Felizkitty, pls check pm with tks.

別墅

Ivy, Fanny,
reply PM la

大宅

嘩, 好高效率呀! thx, jessica.

我住氹仔海洋,但係都可以去澳門攞o架.
tel 就pm你啦.
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

大宅

Felizkitty,
其實d貨係咪係你澳門公司呀?如果係,我可以來你公司攞你咪唔駛搬番屋企攞. Pls pm me.
原文章由 Felizkitty 於 07-9-4 12:54 發表
Ivy, Fanny,
reply PM la

伯爵府

JESSICA~
您拿離比我呀??係又吾區呀
THX
您隨時都可以CALL我 GA

別墅

貨係我屋企, 因為未知大家點拎, 所以無放係車到, 我都住海洋,
sandy 我pm 比你

別墅

我明天接完希希經過比你, ok

原文章由 BABALALA 於 07-9-4 15:05 發表
JESSICA~
您拿離比我呀??係又吾區呀
THX
您隨時都可以CALL我 GA

大宅

今晚行雷閃電, 第日先攞. tks.
原文章由 Felizkitty 於 07-9-4 15:13 發表
貨係我屋企, 因為未知大家點拎, 所以無放係車到, 我都住海洋,
sandy 我pm 比你

別墅

Felizkitty:

你好, 你公司係邊到, 我來取貨.

男爵府

jessica
我今日下午4:30左右來拎d貨ok?我會幫Sara拎埋架,所以麻煩你到時拎埋佢個d俾我:) ,我出車前會打個電話俾你先架啦:D

首頁

尾頁

跳至