心聲留言

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:恭喜婆婆新舖開張

原帖由 oldcake 於 14-04-07 發表
恭喜婆婆新舖開張
多謝

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小路 發表於 14-4-4 07:33
我都想!所以我好羨慕豆豆,可以一年兩次或三次旅行!因就算我有呢個錢,都無咁多假期!公司又唔俾連放太多 ...
我都羡慕,所以我決定由今年起,每年都要返一次香港同去一次歐洲

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+14-4-6+00:02+我錯誤提

係呀, 我都有呀! 頭先睇到乜野24蚊斤菜芯苗都關我樹
我有好多二手市場呀

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+14-4-5+23:58+呢D都係我

我都想去瑞士, 德國, 法國, 荷蘭可惜矛 今晚去
...
發夢去吓都唔錯

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+小路+於+14-04-05+發表呢D都

原帖由 mclam 於 14-04-07 發表
我細細妹岩岩去完瑞士,仲去左飄零燕海迪住個樹!
瑞士真係好靚

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+恩盈+於+14-04-07+發表瑞士我

原帖由 mclam 於 14-04-07 發表
咁遠,我去唔到lu!
我多無咁多錢

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+14-4-5+07:49+點解無人

原帖由 stkyo 於 14-04-07 發表
我黎喇。。。。
你呢幾日唔上來嘅?無事呀嘛?

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+14-4-4+07:33+我都想!

我都羡慕,所以我決定由今年起,每年都要返一次香港同去一次歐洲
我決定今年都去台灣一次!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:mclam+發表於+14-4-7+17:59+我細細妹

好靚呀!
你會唔會考慮去呀?

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+mclam+於+14-04-07+發表咁遠

原帖由 小路 於 14-04-07 發表
我多無咁多錢
佢地個個都話請我去!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小路 發表於 14-4-7 23:47
你呢幾日唔上來嘅?無事呀嘛?
無事呀!我以為你地無講野,無入黎睇!

象牙宮

小路 發表於 14-4-7 23:47
我決定今年都去台灣一次!
我定左4月25號去台北hea番幾日

象牙宮

mclam 發表於 14-4-8 10:27
你會唔會考慮去呀?
有考慮過,不過我偏向中歐國家,因為比較和暖

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+小路+於+14-04-07+發表我多無

原帖由 mclam 於 14-04-08 發表
佢地個個都話請我去!
你精神好D咪去玩吓囉

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+14-4-7+23:47+我決定今

原帖由 stkyo 於 14-04-08 發表
我定左4月25號去台北hea番幾日
去啦去啦

象牙宮

小路 發表於 14-4-8 23:53
去啦去啦
我18-20號去上海,25-28號去台灣,你地約好食飯就通知我,我電話無變。
係呢!大姨媽身體咁弱,駛唔駛去探下佢?

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+14-4-8+23:53+去啦去啦

原帖由 stkyo 於 14-04-09 發表
我18-20號去上海,25-28號去台灣,你地約好食飯就通知我,我電話無變。
係呢!大姨媽身體咁弱,駛唔駛去探 ...
你確定幾時到香港?我地一係約天水圍食飯,可就到大e媽!

象牙宮

小路 發表於 14-4-9 07:39
你確定幾時到香港?我地一係約天水圍食飯,可就到大e媽!
我14號到香港,好丫!我無問題!

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

mclam 發表於 14-4-7 20:35
咁遠,我去唔到lu!
身體真係完全唔可以應付? 或者一日玩少少時間呀, 點都叫去過感受過嘛意義大過一切.

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+14-4-9+07:39+你確定幾

原帖由 stkyo 於 14-04-09 發表
我14號到香港,好丫!我無問題!
你D時間幾緊迫喎!我想㨂個星期五,但你都要旅行,咁你幾時返英國?

首頁

尾頁

跳至