影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

已經播左10集,仲有6集。N咁多個謎團未解開。

機密文件98的final version內容係咩呢?
李次英向申秘書長架車度搵到份乜野文件呢?
金道振會長既新計劃係咩呢?
總統究竟可唔可以阻止金道振會長並揭穿98年梁津路事件呢?

Waiting for YU

翡翠宮

係呀. 其實現在VIP的目的, 佢點收科?

翡翠宮

EP10泰京唔冇禮貌的唔拎金道振的橙汁.

其實都幾好笑. 金道振根本不放泰京在眼內, 當佢是乳臭未乾的小子. 手頭也冇一手好cards跟他鬥.

所以有幾次除了打泰京之外. 其實金道振都冇對泰京置諸死地.

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:EP10泰京唔冇禮貌的唔拎金道振的橙汁.+其實

原帖由 MagDog 於 14-04-06 發表

其實都幾好笑. 金道振根本不放泰京在眼內, 當佢是乳臭未乾的小子. ...
我都覺果晚見到泰京著住載信集團制服入黎,明知佢有企圖都冇追問,最後仲放佢走

珍珠宮

回覆:YeungSiuB 的帖子

miu~miu  點解我 JYJ 可以咁靚仔  發表於 14-4-7 11:37
Regina    發表於 14-4-6 11:22

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:已經播左10集,仲有6集。N咁多個謎團未解開

原帖由 YeungSiuB 於 14-04-06 發表

仲有可能會發生的第2次梁津里事件

男爵府

回覆:3 Days, 72 Hours, 4320 Mins (Part 2)

早晨,雖然冇睇3days 直播,但都同大家打個招呼,支持有天!支持jyj!

ChrisWong  JYJ Fighting!!!   發表於 14-4-6 11:27
Anthony 小翰仔是我的心肝寶貝

大宅

引用:已經播左10集,仲有6集。N咁多個謎團未解開

原帖由 YeungSiuB 於 14-04-06 發表

機密文件98的final version內容係咩 呢? - 揭發金會長係幕後黑手,總統係冇罪

李次英向申秘書長架車度搵到份乜野 文件呢?- 議員死前 mail a copy of 98 密函俾 VIP 但被申秘書收左

金道振會長既新計劃係咩呢?- 類似梁津路事件,叫北韓來入侵

翡翠宮

Regina 發表於 14-4-6 11:13
早晨,雖然冇睇3days 直播,但都同大家打個招呼,支持有天!支持jyj!

...
regina,睇唔到直播都ok. 反正youku/土豆中字都只是略略翻譯. 都係睇中字好一點. 不過追貼就回來看看我們談天說地, 聊聊劇情.
3 days fighting, wuli yuchun fighting, jyj fighting!!!

Regina  我會嫁啦,我會入我喜歡嘅偶像同團隊嘅topic留言,但唔會去其他topic胡亂踩人。  發表於 14-4-6 11:59

珍珠宮

引用:EP10泰京唔冇禮貌的唔拎金道振的橙汁.+其實

原帖由 MagDog 於 14-04-06 發表

其實都幾好笑. 金道振根本不放泰京在眼內, 當佢是乳臭未乾的小子. ...
分析都合理,所以幾次都放泰京走。

子爵府

引用:Quote:原帖由+YeungSiuB+於+14-04-06+發表

原帖由 PoohPoohMaMa 於 14-04-06 發表
機密文件98的final version內容係咩 呢? - 揭發金會長係幕後黑手,總統係冇罪

李次英向申秘書長架車度搵 ...
睇返part 1 MagMag 向#1950樓層post的分析,次英搵到既似乎唔止係機密文件98的副本咁簡單,應該仲有其他野。

Waiting for YU

翡翠宮

如果現在有興趣可以開j2 有個travelog節目是吕珍九弟弟做的. 他去italy的. 好好睇..

吕珍九的演技真是讚...他細時我看一枝梅, 2012年的抱日之月真是好亮眼..但都略有小小over, 但到"想你"真係收放已經掌握好好. 去年的電影"華頤" 他真係演得好好, 拍住影帝金允石都perform好好.

這次的travelog節目是"i am real" 佢好得意, 沒有父母和manager. 就是攝制隊. 他很可愛, 去到真實之口到許願, 想"長高d"是他的願望.

英文他都敢說啊.

翡翠宮

講到吕珍九弟弟的travelog 節目"與星同行/ i am real". 當然令我想起jyj的3hree voices. 有天是留守首爾, 但其實如吕珍九說在韓國其實要上學, 演出, 也沒有隨意在街上逛. 但在羅馬, 好多韓國旅客都認得出他. 叫他的名字. 他才知自己人氣. 也託這次節目的福, 可以悠閒地在街上走走, 看看街頭藝術, 音樂.
我想jyj在首爾都好難. 所以在韓國就去釜山多.

翡翠宮

只露眼, 有天的頸其實應該有點繃緊. 佢成日都甩頸的.

miu~miu    發表於 14-4-7 11:40
ChrisWong    發表於 14-4-6 13:20

翡翠宮

酒渦..

翡翠宮

冤倒未? 天旋地轉啊.

lokling75    發表於 14-4-6 23:10
ChrisWong  電死人喇  發表於 14-4-6 13:19

翡翠宮

泰京真是笑得少. 那看看有天的正宇behind the scene的笑容和搞怪啦

ChrisWong    發表於 14-4-6 13:19

翡翠宮

想念鐘基嗎? 大家都是吧. 最尾一張是鐘基和亞仁去看jyj的concert 好凍的在戶外, 零下1x度.

子爵府

回覆:3 Days, 72 Hours, 4320 Mins (Part 2)

打咭先,我未追齊中字呀,所以冇乜留言,但有on檔睇sbs,冇中字,反而專心睇有天演技和聽佢把聲,sexy到暈,叫叫口號先

有天fighting
3 days fighting
JYJ fighting

大宅

YeungSiuB 發表於 14-4-6 10:26

得番六集就完, 好唔捨得.......
雖然這類劇種不是很多人有興趣喜歡, 但three days 整體情節緊湊, 演員出色,
而有天的演出比起之前的作品又進步了, good job Yu Chun !

ccdccl  同意,但真係好唔捨得  發表於 14-4-6 14:11
ChrisWong  真係好唔捨得呀!  發表於 14-4-6 13:17
Octoberchu  完全同意,說出我心聲  發表於 14-4-6 13:05

首頁

尾頁

跳至