影視娛樂

跳至

首頁
12345...13

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:EP10泰京唔冇禮貌的唔拎金道振的橙汁.+其實

原帖由 MagDog 於 14-04-06 發表
EP10泰京唔冇禮貌的唔拎金道振的橙汁.

其實都幾好笑. 金道振根本不放泰京在眼內, 當佢是乳臭未乾的小子. ...
我都覺果晚見到泰京著住載信集團制服入黎,明知佢有企圖都冇追問,最後仲放佢走

琥珀宮

引用:已經播左10集,仲有6集。N咁多個謎團未解開

原帖由 YeungSiuB 於 14-04-06 發表
已經播左10集,仲有6集。N咁多個謎團未解開。

機密文件98的final version內容係咩呢?
仲有可能會發生的第2次梁津里事件

琥珀宮

回覆:3 Days, 72 Hours, 4320 Mins (Part 2)

唔知點解今日update 左mydol之後,冇曬msg, 點download 番?

MagDog  我自從部NOTE 3 RESET過後, 冇再INSTALL MYDOL啊.  發表於 14-4-7 09:59

琥珀宮

引用:昨晚有朋自遠方來. 聊天到不亦樂乎..但我問

原帖由 MagDog 於 14-04-07 發表
昨晚有朋自遠方來. 聊天到不亦樂乎..
但我問我朋友, 有冇睇THREE DAYS, 佢好HONEST答我, 只看了兩集. :swea ...
你個朋友都講出左好多人的心聲,我都想見有天開心的樣子呀

琥珀宮

回覆:3 Days, 72 Hours, 4320 Mins (Part 2)

想起王世子一幕:朴荷與王世子坐在長木椅上,朴荷忽然是到世子隱形,世子看到朴荷驚訝和悲傷的表情,看著有天演繹從開心漸漸轉爲疑惑的表情,真係演得非常自然,呢幕我都好難忘

MagDog  其實有天好好彩..志旼是好好的對手. 演技上大家好有火花.   發表於 14-4-7 11:48

琥珀宮

引用:Quote:ccdccl 發表於 14-4-7 11:35 你個朋

我這位朋友, 昨天差點被我轟炸. 不過不是她沒有看3 DAYS. 因為佢工作的公司用了別的團當代言. 我問點解唔用 ...
你朋友係中國人定韓國人?咩係"海歸派"?

琥珀宮

之前係bk睇到好多人話仁顯好睇過王世子,我就即管開黎睇,睇左9集,劇本意念同王世子幾相似,但我覺得王世子真係好睇好多,劇情豐富d,仁顯試過睇到瞓著左,希望下半部好睇d喇

琥珀宮

引用:Quote:ccdccl 發表於 14-4-7 12:18 你朋友

我韓國的妹妹啊. 佢住在首爾的. 新識的男朋友也是韓國人. 海歸派即是去外國留學的人.
...
你妹妹可能比較喜歡成熟的男仔,咁你妹妹有冇親眼見過有天?

MagDog  佢冇呀.  但有見過李民浩. 其實一般韓國人唔係好迷明星偶像的.   發表於 14-4-7 14:19

琥珀宮

引用:Quote:ccdccl 發表於 14-4-7 12:24 之前係b

仁顯我相信是好流暢. 第一) 得16集. 第二) 冇咁多枝節, 植入廣告. 我冇睇的原因是有些basic values唔係幾 ...
我就係因為對於套戲想表達古代發生的事唔係太了解,相反王世子就簡單直接得多,我就好似陪住王世子一同找穿越的答案一樣

聽講仁顯是2012的五大韓劇之一

琥珀宮

引用:笑CRY的設計對白. 好壞蛋..KIU, 就是這個OC

笑CRY的設計對白. 好壞蛋..KIU, 就是這個OCCASION. 下著大雨.
當時有天是拍成均館的.
果時jyj已好出名?有天剛拍完成均館,應該好受歡迎,但唔中意有天企陳生隔離

kiu1112  Me too.mr chan  發表於 14-4-7 21:13

琥珀宮

ChrisWong 發表於 14-4-7 12:26
3 Days cut ~ 3 mins中字版本

视频: 【米吧中字】SBS_一夜TV演藝_3days cut
只限中國內地播放

琥珀宮

引用:隨意挨下企下都可以咁型架, 又握小拳頭, 又

原帖由 ChrisWong 於 14-04-08 發表
隨意挨下企下都可以咁型架, 又握小拳頭, 又專注劇本~~~ 引c人呀~~~
...
係呀,埃下企下都咁型仲要向鏡頭吹氣,笑c我

琥珀宮

引用:Quote:ChrisWong 發表於 14-4-8 09:05 米爺

原帖由 kiu1112 於 14-04-08 發表
好掛住正宇,睇黎又想你了
我星期日開左想你最後一集睇,睇到正宇打電話比秀妍媽叫佢媽媽同講我愛你,睇到眼濕濕,如果第日我有個咁嘅女婿就好喇

kiu1112  成個正宇我都鍾意  發表於 14-4-8 20:24
ChrisWong  係啊, 正宇和秀妍媽一翻說話好感動!!   發表於 14-4-8 13:56
MagDog  係,我唔知有天對外母會點,但正宇對愛人外母是該好的,不過呢場戲感動到心有暖流呵呵  發表於 14-4-8 13:29

琥珀宮

引用:Play Youtube video學MY JAEJOONG

原帖由 MagDog 於 14-04-08 發表

JAEJOONG係咁笑嘅咩?

MagDog  兩個傻b在整俊秀喇。在中忍笑水皮過米爺啊  發表於 14-4-8 13:30

琥珀宮

引用:ChrisWong 最近次次飯拍進出美容院, 有天

ChrisWong 最近次次飯拍進出美容院, 有天都係拎住劇本的

唔止最近啊, 以前都十居其8都係. ...
其實成日咁多飯跟住有天,佢咪冇曬私隱?

kiu1112  好少見到佢臭面樣  發表於 14-4-8 20:32
MagDog  都係啊, 不過有代價嘛, 都係去等佢出現, 唔敢叫佢的..有天會臭面.:lol  發表於 14-4-8 19:07

琥珀宮

引用:米爺啊.+帥氣吧.++

米爺啊. 帥氣吧.
好靚仔,最中意佢著黑色衫咩節目?

kiu1112  有天着黑色真係好型  發表於 14-4-8 20:31

琥珀宮

聽講有個叫Mnet亞洲音樂大獎(MAMA), 過去三年都係香港舉行, JYJ有冇攞過奬? 今年都係香港舉行, 如果JYJ黎就好喇

琥珀宮

引用:最佳情侶獎是SBS即王世子啊,+和志旼一齊拎

最佳情侶獎是SBS即王世子啊, 和志旼一齊拎的..

BTW, 當年我們一班人12月31日除夕為WULI YUCHUN打氣啊.看直 ...
有天真係超靚仔好期待係逆麟志旼的演技,希望香港有得睇

琥珀宮

引用:ccdccl 咁真係冇意思,自己友玩曬 冇所謂.

ccdccl 咁真係冇意思,自己友玩曬

冇所謂. JYJ的專輯冇人會計入榜, 自己友都好大班, 不過JYJ冇份之嘛. ...
有天3 DAYS在SBS播都冇上過SBS節目....咁不而3 days都唔好係sbs播,唔好揾有天拍劇咪得囉,真係好嬲

不過調返轉諗,佢地受到咁嘅對待,都仲有咁嘅成就,證明佢地好有實力,fighting !

琥珀宮

引用:Quote:ccdccl 發表於 14-4-8 20:47 有天真

原帖由 MagDog 於 14-04-09 發表
同意,因為欣賞佢,所以覺得佢好靚仔,另外果d,唔欣賞佢都覺佢靚仔

MagDog  人地係靚仔係有眼睇..不過想看多幾眼的那位又唔同.   發表於 14-4-9 11:18

首頁
12345...13

尾頁

跳至