心聲留言

跳至

首頁
23456...15

尾頁

民房

你要堅強D ,節哀順變

伯爵府

好媽媽勳章

雖然唔認識你, 不過睇完你既 POST 都不其然流下眼淚....
希望你保重身體...節哀順變 :-( :-( :-(

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

CAT

唔好禁難過
小心身體呀

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

我睇完都差d喊左出黎,:-( :-(
但我唔知佢有咩病,不過你要振作,佢既離開對佢黎講可能係一種解脫,要好好生活落去,囡囡會係遠方祝福你,佢都想你快樂

大宅

今日終於都叫攪掂哂所有野
只係等火化既一日
e+ 好似有點兒到禾死期到既感覺
四眼雞丁真人版 更新日期︰15-NOV-06 有新成員喎 仲唔入

翡翠宮

5巧嚇禾啦cat 火化之日就將一切既不快由彤彤一齊帶埋走當械一個終結啦 佢刀5爽鄭到李5開針架:( :( 震作d啦 禾灰默默為李家賢同彤彤祝福的
原文章由 cat168128 於 07-9-12 15:56 發表
只係等火化既一日

洋房

我想完你個post都不其意咁流眼淚, 希望你振作, 保重身體!

男爵府

唔好亂唸嘢la,我都明白,當要一個人去面對時,真係有d想c既感覺,但你都要體諒下你個6,唔好以為佢唔上心,無感覺同表示,其實男人通常都會將d感情收係心度,唔識去表達自己,而且佢要撐住你撐住頭家,佢要比你堅強,彤彤既離去其實咁對大家都好,對彤彤,佢唔洗再受病魔折磨,係一個解脫,對你哋嚟講唔佢再心痛佢會繼續受苦......我唔知重可以講d咩,不過你一定要加油,比心機湊大個仔.............
原文章由 cat168128 於 07-9-12 15:56 發表
只係等火化既一日

民房

It hurts to learnt such a news. She must be one of the lovely angels staying with the Lord.
The Lord is my shephard, I never will be in need.

子爵府

我有個朋友, 佢個bb剛剛2日前走左,我地隔住個電話一齊哭,我知道你的心情,很難受...她bb就在她懷裹靜靜地走了,她看着自己的bb慢慢地至無心跳...,真的好難受...我都好明白...在此為你們送上祝福。

複式洋房

我地雖然係吾相識, 但係當我睇到呢個留言, 心情一直好down好傷心, 希望你快D回復心情, 繼續振作努力面對張來.

男爵府

Though we never met but I can feel you are a strong woman, take care of yourself!

[ 本文章最後由 Stockinette 於 07-9-13 15:14 編輯 ]

子爵府

原文章由 ana_hk 於 07-9-6 12:24 發表
cat,
不要太難過!你要樂觀d!我看完個post都哭了出來,d同事仲以為發生什麼事。希望所有唔好的事離我們遠d。

Cat,

我睇完都好吾舒服,個心到哭,我都好明白你個心情,我自己都小產過3次,心情都係好難過,希望彤彤去到一個快快樂樂的地方.
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

大宅

haha
禾E+ 有種 好奇怪既唸法
唔想火化果日到
好似覺得 一火化左
就冇得返轉頭咁
禾係咪睇得戲太多呢?-( ?-(
四眼雞丁真人版 更新日期︰15-NOV-06 有新成員喎 仲唔入

男爵府

原文章由 cat168128 於 07-9-14 15:03 發表
haha
禾E+ 有種 好奇怪既唸法
唔想火化果日到
好似覺得 一火化左
就冇得返轉頭咁
禾係咪睇得戲太多呢?-( ?-(

其實我一直都有睇彤彤個情況呀....
其實佢走左可能對佢真係好o的,始終吾洗再受病痛折磨
希望你可以堅強o的

大宅

今日落街食野
見到d 細路女周圍走
不禁咁唸起彤彤
若果彤彤冇病
禾唸都好似佢地咁 周圍走 haha
一個三歲既路女
仲係自己個女
會行會走
仲會發脾氣
幾得意
但係要禾再生返個
禾已經冇左果個勇氣lu

大宅

原文章由 cat168128 於 07-9-15 14:22 發表
今日落街食野
見到d 細路女周圍走
不禁咁唸起彤彤
若果彤彤冇病
禾唸都好似佢地咁 周圍走 haha
一個三歲既路女
仲係自己個女
會行會走
仲會發脾氣
幾得意
但係要禾再生返個
禾已經冇左果個勇氣lu ...

cat姐姐,
雖然大家唔識, 我一路睇一路喊 ! 你好堅強, 好偉大, 衷心祝你日後會開開心心, 事情已經過去, 你就要在日後既日子好好生活, 我雖然無信仰, 但深信上天好公平, 你一定會有好好既將來, 可能短短幾個字不能幫到你, 但多謝上天比個機會我睇到你個post, 希望可以送多一份衷心既祝福比你, 記住要好好生活 ! 我知你一定可以做到 !

大宅

好媽媽勳章

原文章由 nonowong 於 07-9-16 00:49 發表

cat姐姐,
雖然大家唔識, 我一路睇一路喊 ! 你好堅強, 好偉大, 衷心祝你日後會開開心心, 事情已經過去, 你就要在日後既日子好好生活, ...

Me too!:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
You are really tough!
Be strong!
Take care!

大宅

彤彤mama,

我亦是兩个小朋友嘅mama. 相像到你與彤彤分開嘅一刻係幾咁難過,幾咁傷心,幾咁唔捨得。我好佩服你咁堅强去面對,你要記住彤彤永遠係你心裏面, 你亦係彤彤心中,你地並無分開到,知道嗎?祝生活愉快。
[img align=left]_455.gif[/img]

大宅

過左十幾日 終於都出現高峰期
個人久唔久變得痴痴呆呆咁
成日唸起彤彤
好想抱佢 錫佢 同佢玩
同佢既每一幕 時時刻刻咁係腦海出現
一唸起每朝起身 再見唔到佢既笑面
再見唔到佢申懶腰個可愛樣
禾d 眼淚就忍唔住咁湧出泥

妹豬~ mami 巧架子你丫

首頁
23456...15

尾頁

跳至