嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:我同C6兩邊又係完完全全無孖B遺傳,+所以我

原帖由 sanfeimsn 於 14-04-11 發表
我同C6兩邊又係完完全全無孖B遺傳, 所以我有諗過中六盒彩但都無0.000001%想過自己會懷孖B, 現在黎緊七個月, ...
不要擔心、不要徬徨!!

我都經歷過你這階段,跌跌碰碰來到今年,我的都成十幾歲啦!每一個階段都係比一般生一個的辛苦,但上天賜的緣份,一定有所眷顧的!Keep fighting!!! Pray for u!

大宅

chit 發表於 14-4-11 12:42
不要擔心、不要徬徨!!

我都經歷過你這階段,跌跌碰碰來到今年,我的都成十幾歲啦!每一個階段都係比一般 ...

Thanks, 我奶奶同老公都KEEP住叫我唔洗擔心, 現階段盡量保持開心...

別墅

引用:Quote:chit+發表於+14-4-11+12:42+不要擔心

原帖由 sanfeimsn 於 14-04-11 發表
Thanks, 我奶奶同老公都KEEP住叫我唔洗擔心, 現階段盡量保持開心...
仲要食多d..食多d,你要食夠3個人的份量

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hoursebb 發表於 14-4-8 10:34
雖然係羨慕, 但係陀孖b真係比陀一個辛苦, 有好多辛酸史旁人係唔明,所以有既當然開心,無孖bb既都唔好羨慕,ma ...
同意,我出街見人有孖B自己都會羨慕
但如果要我生孖,我唔會想囉

大宅

sanfeimsn 發表於 14-4-11 10:19
我同C6兩邊又係完完全全無孖B遺傳, 所以我有諗過中六盒彩但都無0.000001%想過自己會懷孖B, 現在黎緊七個月, ...
其實放平日咪仲好,出街唔駛同人迫,我做咗ftm之後都唔想假日出街lu

珍珠宮

E D野講緣份JE~我有個舊同學佢打算生1仔1女,兄妹定姐弟都無所謂
到最後生左對孖女出黎,佢同佢老公家族都無孖生GE基因,佢地個小朋友E+都2歲了,佢都仲諗緊究竟好NG好追返個仔

珍珠宮

我都好羨慕。我現在有2個孩子,希望第三胎懷孖B。不過我已經高齡了!

子爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:好羨慕你地可以生孖仔孖女!

如果真係想,可以人工受孕,不過無謂

公爵府

好媽媽勳章

我都想,但怕開支大人手5夠去照顧,因為我自己都係twins

別墅

我都好羨慕呢

首頁

尾頁

跳至