影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

別墅

尋晚睇到松哥同亞佘既真情對話好感動 !

但亞佘始終冇勇氣講出真相...雖然松哥知道...
比馬德鐘踢爆咪重衰 !

其實松哥咁叻咁醒, 應該睇得出馬係有私心la !!

翡翠宮

喂喂 ~~ 我終於追哂啦 ........

梗係感動啦, 老爺以德報怨喎 .........

又真係好難講出口既, 自己老公仔都喊到收唔到聲咁濟 .....

其實好多鏡頭都影住文瀚對永標有既說話有異樣的反應架,
不過佢見到佢對自己個女又確係真心, 可能因為咁先至作出
咁多無謂既猜測架啫 .........

原文章由 wiwi928 於 07-9-25 12:45 發表
尋晚睇到松哥同亞佘既真情對話好感動 !

但亞佘始終冇勇氣講出真相...雖然松哥知道...
比馬德鐘踢爆咪重衰 !

其實松哥咁叻咁醒, 應該睇得出馬係有私心la !! ...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 楊桃 於 07-9-27 09:39 發表
喂喂 ~~ 我終於追哂啦 ........

梗係感動啦, 老爺以德報怨喎 .........

又真係好難講出口既, 自己老公仔都喊到收唔到聲咁濟 .....

其實好多鏡頭都影住文瀚對永標有既說話有異樣的反應架,
不過佢見到佢對 ...

追晒拿?係咪好緊張呢......

係啦,我成日覺得文瀚咁鬼醒,一定知佢唔係好人架!不過琴晚終於知啦,不過佢見到自己個女咁傷心,唔知會點做呢?

不過呢幾集見唔到呀佘地,有小小失落 tim!

翡翠宮

追到唔願停添啦, 但奈何我一定要睇廣東話版, 如果唔係,
國語版已經追完添啦 ........

聽到個女話如果個老公真係咁, 等如自己睇錯人嫁錯人喎,
文瀚個樣幾心痛呀 ......

係啦, 又會無端端話佢地兩公婆要去中東開拓市場都有既,
不過我覺得秉怡同振民結婚果日, 佢地應該會出返場呀 .....

原文章由 ChingChing730 於 07-9-27 11:36 發表

追晒拿?係咪好緊張呢......

係啦,我成日覺得文瀚咁鬼醒,一定知佢唔係好人架!不過琴晚終於知啦,不過佢見到自己個女咁傷心,唔知會點做呢?

不過呢幾集見唔到呀佘地,有小小失落 tim! ...

男爵府

好媽媽勳章

振邦同秀風幾時返? 見唔到佢地好悶.

別墅

係law, 冇左秀風同振邦真係失色左d呀 ! 佢地下集會出現番喇 ! 華文翰真係做大事既人, 為左個女到依家仲比機會永標...其實清瑜為左個老公包庇佢, 其實簡接都傷害左佢亞爸..睇到華文翰企起身o個幕真係好振奮 !

其實清瑜有諗頭想藉住生bb而令永標改變時, 點解佢可以即刻有左 ? 佢o係廁所驗孕時係咪有左 ?

首頁

尾頁

跳至