自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

救救 BB
(
Send 就會有
好報啦 )

請幫
幫手 send

息俾人!
有一個七個月大 BB
,因為依家患上 cancer
,而佢
血型係罕有的 (
o- ) ,如果係 ( o- ) 血型的朋友,願意
幫忙的話,請聯絡佢
爸爸伍忠業先生 (852)97358296

A 7-month baby who is diagnosed with cancer. His/her blood type is O-, if you're or your friends are off this blood type. would u pls kindly contact his/her father Mr. Ng at (852)97358296

Thanks

心有好報!

forward
人呀!THANK YOU !
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

禁止訪問

別墅

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7006102302349

如果真係有呢個bb, 佢都已經有成5歲.. 如果佢仲生存的話, 相信已經好番..

別墅

我send了

http://i222.photobucket.com/albums/dd24/janice_nn/34210_1128824054.gif

公爵府

你講真架?

原文章由 周孖孖 於 07-9-7 01:11 發表
我send了

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔洗send比人la,就算你真想幫都無得幫.
因好耐之前有網友打過呢個電話,已無用戶登記la.
而且呢個mail,真係好耐好耐la.

男爵府

.................................

大宅

小朋友個名就唔記得,但係爸爸個名就好熟,呢個肯定係惡作劇!

男爵府

畀面勳章

原文章由 doleeme 於 07-9-7 09:20 發表
小朋友個名就唔記得,但係爸爸個名就好熟,呢個肯定係惡作劇!

係吾係惡作劇就吾知,但尼個e-mail就真係好內架啦.

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我都收到好多次, 唔駛send俾人, 係個事主俾人玩呀

大宅

救救 BB

但我早幾日先收到,就算假對我們都冇太大影響
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢d mail年中出現好多,以前就用你要幸福就send出去玩連接信,又話要send比幾多朋友呀,如果唔係就得到報應呀呢d玩意.

好多人收到就唔會再send咁d人就用呢d博大家有同情心收到呢d小朋友出事就一定傳來傳去,呢d惡作劇朋友就累到真正需要求助的人啦.
<br><br>

民房

首頁

尾頁

跳至