嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買combi 揹帶比bb,有什麼型號好用、價錢約多少?

請指教同分享...!

[ 本文章最後由 siutatbo 於 07-9-24 14:35 編輯 ]
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

大宅

如要簡單易用----T95 (我買了這款, GOOD!:mrgreen: )
另有四合一(初生橫揹)---(我唔記得型號)

你可帶埋阿B去試(吉之島用緊85折, 永安有BB展)

別墅

四用果隻應該叫sk-4,我今日都在jusco訂左貨,不過全港都缺貨,所以要等到11月中先有!
jusco平d有85折,永安得9折

大宅

sk-4最新!我都訂了要11月先有貨,全部都是啊!

http://www.lifeconceptshk.com/

複式洋房

請問sk-4幾錢丫? thanks

別墅

護協同jusco宜家都做係85折的價!即672,不過jusco最後明天特價,唔知bb展後仲會唔會有85折,要買快手,同埋都要等到11月中先有貨!

大宅

原文章由 littlepigstores 於 07-9-11 18:01 發表
代訂 COMBI SK-4 揹帶,原價$790,預訂價$630 (即八折)。

如group order 夠十條,每條可減至$600 (即七六折)。

有興趣可 PM 我 / 到我的"個人網頁"看看。
你可唔可以pm你的資料俾我找你啊!

http://www.lifeconceptshk.com/

大宅

我有興趣呀,重有無媽咪有興趣一齊訂呀?....有就請留言,睇吓可唔可以夠十條, 夠就慳返三十元,我會再試吓PM littlepigstores 問清楚詳情。

我想訂 (如有請加上去)
1) 橙色的 SK-4 (siutatbo)

原文章由 littlepigstores 於 07-9-11 18:01 發表
代訂 COMBI SK-4 揹帶,原價$790,預訂價$630 (即八折)。

如group order 夠十條,每條可減至$600 (即七六折)。

有興趣可 PM 我 / 到我的"個人網頁"看看。

[ 本文章最後由 siutatbo 於 07-9-12 10:00 編輯 ]
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

大宅

原文章由 siutatbo 於 07-9-12 09:55 發表
我有興趣呀,重有無媽咪有興趣一齊訂呀?....有就請留言,睇吓可唔可以夠十條, 夠就慳返三十元,我會再試吓PM littlepigstores 問清楚詳情。

1) 橙色的 SK-4 (siutatbo)。

...

淺灰色SK-4 (Mosquito_Chu)

大宅

原文章由 siutatbo 於 07-9-12 09:55 發表

...

你可唔可以今個星期五答覆我夠人數未,因為我就生嫁啦,如果未夠的話,我想我要自行訂購啦!

大宅

好媽媽勳章

請問sk-4係點樣ga?
有冇圖片可參考呀?

我都有興趣呀.... 不過我都就生啦~

洋房

夠數未呀??
因為就生喇, 所以如果差唔多, 可唔以可以預埋我呢??
我想要深灰色呀

如果我等唔切就會自己買呀... 唔該

...

男爵府

littlepigstores,

Can i order one 橙色的 SK-4 (siutatbo)。And also let me join together for price $600
原文章由 DanDanMaMa 於 07-10-27 10:24 發表
hello littlepigstores

i order 橙色的 SK-4 (siutatbo)。 Let me join together for price $600 ok?

首頁

尾頁

跳至