美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018母親節勳章

我book咗星期二做consultation,佢話$888係6次要1年內做曬,一般係3星期做一次。

大宅

回覆:etoile 的帖子

我都有興趣,去完報告下吖,thx

大宅

佢主要for去班既?

美白得唔得嫁?暫時無咩班既問題,但想美白同去暗啞

子爵府

回覆:Musxx 激光 美白療程。

我都準備下星期去試做

大宅

好媽媽勳章

做完上來分享!

伯爵府

我都想知道,如果去過的,請上來分享一下. 謝謝

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我買左1688/10次, 但未開始做呀, 本來我係諗888/6次, 但佢話做第2, 3次先打斑怕做完6次都仲會有小小紅, 所以我決定買10次, 唔駛之後加錢做嘛, 之後平嘅都要千幾蚊一次

伯爵府

回覆 angelacch 的帖子

到時請再告知去斑情況. 因為我都想JOIN,價錢吸引,D人話佢脫毛OK...我依家怕係驚佢反黑...

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 babybeauty 的帖子

脫毛我都join左, 不過只做underarm

伯爵府

回覆:angelacch 的帖子

你幾時做呀?如果work去斑我都考慮做

水晶宮

回覆 babybeauty 的帖子

17號呀, 但無咁快有效果 (我估)

伯爵府

回覆 angelacch 的帖子

到時記住報告情況,,,, 佢地好似3個星期先做一次. 睇怕我可能心急左去做左先.

你係中環店做嗎?

有D人話佢係彩光...我怕佢個D要等結焦個隻. 但D人話做完後會紅.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:你覺得有效嗎?之後可用美白產品及化妝嗎?

原帖由 babybeauty 於 14-04-09 發表
你覺得有效嗎?之後可用美白產品及化妝嗎?可用水洗面嗎
我未做過去班,做了脱毛咋,效果好滿意所以對呢間公司有信心

大宅

Musee 既中環店定尖沙店設備好D同易book D?

大宅

我昨天喺中環做咗第1次,落妝、打laser加mask大概15分鐘,真喺比較hea囉,比起之前喺我做開嗰間分別都幾大,打嘅時間少好多!不過佢話我喺musee第一次做,下次先會打強D。
返到屋企再洗面,原來個妝都落唔乾淨,同平時一樣,我要用2次bioderma囉!!
我都明白1分錢1分貨,所以今次覺得不過不失囉,要打多幾次先知有冇效果。
但應該唔會再join囉!不過$888/6次咁平,未做過嘅jm叫做體驗吓都可以嘅!

水晶宮

回覆:babybeauty 的帖子

做面係激光呀

子爵府

回覆 mhjennifer 的帖子

落粧都甘ma full,你下次去要反應下,雖然話平,但好沒有專業態度

禁止訪問

引用:我昨天喺中環做咗第1次,落妝、打laser加ma

大宅

所以大家可以等等,可能要做3次先等於正常做1次

子爵府

mhjennifer 發表於 14-4-14 08:39
所以大家可以等等,可能要做3次先等於正常做1次

想請教您,我想去 i skxx beauxx,做去班及疣,e 間有冇聽過?得唔得?

首頁

尾頁

跳至