美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:mhjennifer 發表於 14-4-14 08:39 所

原帖由 chitling17 於 14-04-14 發表
Sorry, 我冇幫襯過呢間,比唔到意見你。
我做開喎間喺銅鑼灣,$600一次,逐次計,你有興趣pm我啦。
我都喺貪musee $888/6次先試吓,完咗都會去返cwb做。

kamikaye  請問可唔可以pm details 呀? thx
有無收毛孔既treatment ? Thx ;)  發表於 14-4-17 12:50

子爵府

回覆 mhjennifer 的帖子

我e 間都是逐次計,因為我住好遠,會試下e間先,
anyway thX so much!

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

elleandu 發表於 14-4-9 16:12
回覆 elleandu 的帖子

因為我每次上去都冇化妝所以唔使幫我落妝個d所謂打斑其實係全面掃兩個圈再起有斑位 ...

打埋眼?

大宅

angelacch 發表於 14-4-11 17:24
回覆 babybeauty 的帖子

脫毛我都join左, 不過只做underarm
脫毛毛O唔OK呀??我之前打過電話勁難BOOK咁

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 Zoiechan6962 的帖子

下星期先做, $388永久, 佢話兩個月左右做一次

別墅

回覆 RSG媽媽 的帖子

眼下權骨都有,當然太近眼個d位,好似眼皮咁就緊係冇啦平時fu eye mask 個個位會打埋

瑪瑙宮

引用:回覆 RSG媽媽 的帖子眼下權骨都有,當然太

原帖由 elleandu 於 14-04-14 發表
回覆 RSG媽媽 的帖子

眼下權骨都有,當然太近眼個d位,好似眼皮咁就緊係冇啦平時fu eye mask 個個位會打埋 ...
等我又試下

伯爵府

2018母親節勳章

今日做咗consultation,買咗$1688十次,大概3星期一次一年內做晒。機名叫Helios II,1064nm/532nm,sales話每次要搞半粒鐘至九個字,book咗月底做。

有冇其他人做過?

瑪瑙宮

etoile 發表於 14-4-15 22:20
今日做咗consultation,買咗$1688十次,大概3星期一次一年內做晒。機名叫Helios II,1064nm/532nm,sales話 ...

同888 6次有咩唔同呀?

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

係MuXXX個網頁見不到美白資料??
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

伯爵府

2018母親節勳章

RSG媽媽 發表於 14-4-17 09:12
同888 6次有咩唔同呀?
俾多D錢做多幾次(10次)。888同1688嘅優惠每人只可揀一樣同買一次,例如做完1688想加做就唔可以用呢兩個優惠。

RSG媽媽  icic  發表於 14-4-22 09:20

伯爵府

2018母親節勳章

回覆 meia 的帖子

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

回覆 etoile 的帖子

Thank you
我做過佢地個腋下終了,覺得唔錯,想試試
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

男爵府

引用:Quote:RSG媽媽+發表於+14-4-17+09:12+同888

原帖由 etoile 於 14-04-17 發表
俾多D錢做多幾次(10次)。888同1688嘅優惠每人只可揀一樣同買一次,例如做完1688想加做就唔可以用呢兩個優 ...
十次每次咪仲貴過六次個plan? 有乜唔同?有無包mask ?

伯爵府

2018母親節勳章

JK2012 發表於 14-4-18 01:17
十次每次咪仲貴過六次個plan? 有乜唔同?有無包mask ?

係貴D,但如果888做完想加做係唔可以再用呢個優寭,所以我買1688做多幾次希望效果好D。佢話有個cream mask約五分鐘。

男爵府

引用:Quote:JK2012+發表於+14-4-18+01:17+十次每

原帖由 etoile 於 14-04-18 發表
係貴D,但如果888做完想加做係唔可以再用呢個優寭,所以我買1688做多幾次希望效果好D。佢話有個cream mask ...
Thks ! If $888 就無cream mask ?

伯爵府

2018母親節勳章

回覆 JK2012 的帖子

只係多幾次,其他一樣。
你可以打電話問問先。

大宅

今日我都上左去BOOK $888 /6次, 佢話得1000發, 聽日就開始做第一次

但另一個HKD10,500 / 15次 都幾吸引, 今個月之內JOIN 減$1000
話同$888 果個唔同, 呢個個LASER 頭有3000發, 全面D, 仲包按摩, FACIAL 倒膜、針清同埋修眉

平均都要600幾蚊一次..
888果個佢都叫我唔好預100% 去哂班
佢建議我第一次做LASER JOIN 左888先,
聽日試完覺得OK, 先JOIN $10500, 做埋今個月.. 咁就TOTAL 有成21次-_-" 平時當做FACIAL..

男爵府

引用:今日我都上左去BOOK+$888+/6次,+佢話得1000

原帖由 fishngai 於 14-04-19 發表
今日我都上左去BOOK $888 /6次, 佢話得1000發, 聽日就開始做第一次

但另一個HKD10,500 / 15次 都幾吸引, ...
21 次都係full set 定15次full+ 6次$888個普通?

男爵府

引用:今日我都上左去BOOK+$888+/6次,+佢話得1000

原帖由 fishngai 於 14-04-19 發表

但另一個HKD10,500 / 15次 都幾吸引, ...
係咪唔可以consultation 嗰日做埋第一次book 同一日?今日上咗去但有點搵笨!做咗一個鐘consultation,但同日無得做!激死!

首頁

尾頁

跳至