興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人試過去水貨店或樓上鋪買相機?邊間可靠呢?

大宅

回覆:有冇人試過去水貨店或樓上鋪買相機

Up

大宅

水貨舖, 我會去旺電或者星際的, 分別喺唔同舖都買過嘢, so far ok

大宅

友誠果D我覺得麻麻,之前上華仁會,PRICE.COM明明寫$3680行貨,上去問要$4280,所以2者價都差幾遠...
之前係石門有間買左部FUJIFILM HS25,果間就好D,PRICE.COM係幾錢佢就差唔到$50,上去試機見都多人去買.
所以都係一間間.

大宅

Thx. 我之前打去華仁會問就同price.com show 的一樣價,但唔知上到去會唔會唔同價

珍珠宮

2024年龍年勳章

C兄,石門即係邊間?

大宅

Report 返,前天去咗華仁影音,的確好多人,價錢同price.com 一樣,本來打算比$,但係D sales 真係好串,問多2個問題佢就黑曬面咁「摺」我,見佢地唔休做咁樣最後我去咗星際買,冇謂受氣

大宅

BK Milk勳章

引用:Report 返,前天去咗華仁影音,的確好多人

原帖由 Zaleung 於 14-04-13 發表
Report 返,前天去咗華仁影音,的確好多人,價錢同price.com 一樣,本來打算比$,但係D sales 真係好串, ...
可以講下買咩機嗎? thx

大宅

panda361 發表於 14-4-10 22:33
C兄,石門即係邊間?
https://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/user/katyeung2004?userID=katyeung2004&u=:katyeung2004&clf=21

依間,之前買左部FUJIFILM HS-25,現場拆機比我試,無問題先比錢.

大宅

Zaleung 發表於 14-4-13 12:18
Report 返,前天去咗華仁影音,的確好多人,價錢同price.com 一樣,本來打算比$,但係D sales 真係好串, ...
同我既CASE差不多,果日上去無人,問下CANON 100D咩價,$4280...PRICE.COM寫$3680...問包咩,咩都唔包,盒包咩就有咩...見佢咁寸都唔想再問...費事阻人發達.

大宅

我買Sony nex-5lt, 覺得唔錯

首頁

尾頁

跳至