自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位用過babyplus的媽媽,我有一個朋友送了個babyplus比我, 我不知用不用,你們用過感覺如何,你們的孩子如何?如你們再有BB,你們會再用嗎?你們會推薦我用嗎?真心求教。謝謝!

複式洋房

回覆:真心求教,用過Babyplus的媽媽

首先,我覺得你朋友對你幾好,因為部機唔平

我用到8個月,好hea咁用,唔係成日聽

結果,我個b好乖,好calm,一出世已經非常好湊,都唔知關事否?

再生用唔用?

我自己就答唔使,老公話要,佢話好有用喎

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:各位用過babyplus的媽媽,我有一個朋友送了

原帖由 carefreecanny 於 14-04-09 發表
各位用過babyplus的媽媽,我有一個朋友送了個babyplus比我, 我不知用不用,你們用過感覺如何,你們的孩子如 ...
我當年用足全程,其實冇証據顯示有冇關係,但我牛B托賴勁好湊。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

子爵府

2023年兔年勳章

我中期先用,唔知好唔好,so far 男仔黎講算好湊,但馱家姐時冇用但都好湊(因為女仔係會乖d。
反正送比你咪用law,又冇壞既

珍珠宮

以前d人都無用呢d野,我覺得都係d商人整出黎既“商品”,如果有疑慮,就建議用。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

男爵府

我2胎都有用,2個都好聰明,但都有可能係遺傳嘛但再生就唔用啦,我怕太大聲,用時囉囉孿,已經賣了

複式洋房

多謝各位,部機’冬,冬,冬,冬’
很有趣。

禁止訪問

陪月勳章 BK Milk勳章

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我初期已經有用。唔知我係咪好彩,囝出世後好易湊,成日瞓,又少喊。

大宅

個人分享:第一個仔, 我有用(全程), 現在, 大仔好活潑, 轉數快, 聰明, 需要經常有人關注佢, 咁第二個仔我懶,同埋,想試吓唔用, 全程無用, 覺得二仔較定, 聽話, 怕羞啲, 學習上專心啲, 其實, 可能只關小朋友性格,氣質, 唔關用唔用時。

男爵府

我有用,阿女細個堅易湊!我部機已經傳左俾第四個bb用緊

子爵府

carefreecanny 發表於 14-4-9 17:22
各位用過babyplus的媽媽,我有一個朋友送了個babyplus比我, 我不知用不用,你們用過感覺如何,你們的孩子如 ...
我全程用,個女好乖,一個月大已介夜奶,少喊,都好好湊,我女已八歲,脾氣都ok

複式洋房

係咪一定要定時用?有時好難就時間!我返好早工,每早0545用到0645, 唔知會否太早?亞B出世後會否慣性
5点幾醒?

禁止訪問

hashtag影視迷勳章

大宅

上胎有用,阿女唔算好揍,初生時食同瞓都唔好,2歲前都半夜醒幾次,而且飲奶唔好,飲得慢又難餵。但唔知點解,佢好長肉,由出世細碼5.3磅一路追到中大碼生長線,而且學野都算快,快反身,快坐,快爬,快企,快行,快講野。比較活躍,專主力唔係咁好。性格就開朗,活潑,成日笑,開心果一名

今胎唔打自用,因為懶

首頁

尾頁

跳至