美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

由於要幫內地親友買 Clinique and Lancome 的product, 但我自己沒有用開呢兩個牌子, shop & counter 以外, 有沒有其他地方會賣得平價點, 抵d 架? 唔該晒

別墅

回覆:candypoon 的帖子

Sasa卓悅colourmix果啲會平啲,但質素就無counter貨咁保障

大宅

hinlaihin 發表於 14-4-9 19:07
Sasa卓悅colourmix果啲會平啲,但質素就無counter貨咁保障

yes, 我去了sasa 睇過, clinique 平好多, 是 counter 價的 66折, lancome 大約 8-85折
不過唔知 d 貨是否同 counter 一樣的呢

大宅

大宅

回覆:用開 Clinique or Lancome 的朋友, 請問...

我琴日剛買左clinique,係shop買架,啲sales 姐妹話sasa既唔係向佢地攞貨架,所以無保證,雖然係平好多

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

Clinique 我用咗好多年,一直都在COUNTER買,質素有保證
I 大蚊豬   

別墅

引用:Quote:hinlaihin 發表於 14-4-9 19:07 Sasa

原帖由 candypoon 於 14-04-09 發表
yes, 我去了sasa 睇過, clinique 平好多, 是 counter 價的 66折, lancome 大約 8-85折
不過唔知 d 貨是否 ...
同counter貨係有啲唔同架,始終係水貨同香港貨配方都可能有啲唔同

我試過買支toner,一跌落地下成支斷開左,後來我比較下我用開既樽質地都無咁好,軟啲

別墅

引用:Clinique 我用咗好多年,一直都在COUNTER買,

原帖由 fionlei88 於 14-04-10 發表
Clinique 我用咗好多年,一直都在COUNTER買,質素有保證
我都係,雖然貴啲,但買多啲,送既sample都值番

大宅

回覆 hinlaihin 的帖子

Thanks 各位

首頁

尾頁

跳至