親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

依家食緊,完全唔掂。。虾蟹帶子即煎,勁多香草/辣味,蓋晒本來味道,c6話蟹肉梅既。。野食好多都唔refill,最幣係勁多烏蠅飞黎飞去,搞到我唔敢食沙律/水果

別墅

回覆:patajojo 的帖子

因我明天會去Legoland 想請問今日天氣熱嗎?有雨嗎?天氣預計時常話有雷雨,是否真的? Tks

子爵府

畀面勳章

引用:依家食緊,完全唔掂。。虾蟹帶子即煎,勁多

原帖由 patajojo 於 14-04-09 發表
依家食緊,完全唔掂。。虾蟹帶子即煎,勁多香草/辣味,蓋晒本來味道,c6話蟹肉梅既。。野食好多 ...
早餐ok嗎?

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

rain621 發表於 14-4-9 23:10
早餐ok嗎?
早餐其實都麻麻...都係正常D 0既腸仔, 蛋, 麥皮, 麵包0岩口味

執仔之手 與仔偕老

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叉燒媽 發表於 14-4-10 00:40
早餐其實都麻麻...都係正常D 0既腸仔, 蛋, 麥皮, 麵包0岩口味

執仔之手 與仔偕老

別墅

回覆:legoland buffet

請問依家幾錢一位?三歲要收錢嗎?

珍珠宮

回覆 叉燒媽 的帖子

係咪check in 時, 會給埋早餐卷, 妳們lunch / dinner 吃什麼?

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

想問下, legoland hotel 入面有冇其他餐廳? 因為住得一晚, 唔洗浪費出去搵食, legoland 附近有冇好味既食店? tks

王國長老

LILY媽咪 發表於 14-4-10 10:46
回覆 叉燒媽 的帖子

係咪check in 時, 會給埋早餐卷, 妳們lunch / dinner 吃什麼?
無早餐卷架,落到去餐廳門口登記房NO.就可以了

lunch 我地喺LEGOLAND入面食KFC
晚餐就去對面個MALL度食泰菜
執仔之手 與仔偕老

王國長老

moonychan 發表於 14-4-10 10:55
想問下, legoland hotel 入面有冇其他餐廳? 因為住得一晚, 唔洗浪費出去搵食, legoland 附近有冇好味既食店 ...
LEGOLAND門口對開有個MALL仔,有KFC, burger king, 有小食, 有chicken rice, 有泰菜...
我地揀左泰菜absolute thai, 都ok 架
執仔之手 與仔偕老

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

叉燒媽 發表於 14-4-10 13:24
LEGOLAND門口對開有個MALL仔,有KFC, burger king, 有小食, 有chicken rice, 有泰菜...
我地揀左泰菜absolut ...

i see 上次去都經過. tks

上次我地打的去outlet 果面食 food court, 今次唔去了. 住得一晚 legoland, 真係要留耐d.....

王國長老

moonychan 發表於 14-4-10 13:28
i see 上次去都經過. tks

上次我地打的去outlet 果面食 food court, 今次唔去了. 住得一晚 legoland, 真 ...
agree...我仔淨係酒店LOBBY都可以SPEND 2個鐘
執仔之手 與仔偕老

珍珠宮

回覆 叉燒媽 的帖子

大堂都玩2個鐘, 阿女10歲係咪都有野啱她玩呢.
另, 我地住2晚, 無咁早check in, dinner 食店收幾點到.
同, 有咩特別好玩, 唔好玩, 要留意什麼, 比下提示先.

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:依家食緊,完全唔掂。。虾蟹帶子即煎,勁多

原帖由 patajojo 於 14-04-09 發表
依家食緊,完全唔掂。。虾蟹帶子即煎,勁多香草/辣味,蓋晒本來味道,c6話蟹肉梅既。。野食好多 ...
你有無租wifi router?

大宅

引用:因我明天會去Legoland 想請問今日天氣熱嗎

原帖由 sunrider 於 14-04-09 發表
因我明天會去Legoland 想請問今日天氣熱嗎?有雨嗎?天氣預計時常話有雷雨,是否真的? Tks

...
呢2日都係黃昏同夜晚落

大宅

引用:Quote:原帖由 patajojo 於 14-04-09 發表依

原帖由 rain621 於 14-04-09 發表
早餐ok嗎?
我覺得一樣。。唔掂

大宅

引用:Quote:moonychan 發表於 14-4-10 10:55 想

原帖由 叉燒媽 於 14-04-10 發表
我地揀左泰菜absolut ...
係。。早知去mall食好過

大宅

引用:Quote:原帖由 patajojo 於 14-04-09 發表依

原帖由 lovelygut 於 14-04-10 發表
你有無租wifi router?
冇租,佢lobby有wifi

大宅

回覆:legoland buffet

相反trader係冇預計情況下反而好好喎,無論食物/服務。。第一晚到步已經10點幾,只係叫room services, 2個意粉都好味,$70。。第二日走,我地問門口既人點去legoland, 佢地二話不說 話開車車我地過去,仲係free ...下次都係住返traders好過,平靚正!!

LILY媽咪  TRADERS 一晚幾錢, 妳係坐咩車去酒店的.
如平又安全, 想改住一晚Legoland.  發表於 14-4-11 17:23

王國長老

LILY媽咪 發表於 14-4-10 15:09
回覆 叉燒媽 的帖子

大堂都玩2個鐘, 阿女10歲係咪都有野啱她玩呢.
我仔6歲, 喺LOBBY 同其他小朋友玩遊戲機跳下舞,
砌下LEGO咁, 真係玩到2個鐘,
不過你囡囡10歲大D, 未必會好似佢地咁跳舞砌LEGO呢...

LEGOLAND入面最好玩應該係揸車,
我仔排左3轉了,
仲有船仔都2轉,
另外有個消防員救火架,
果個要親子一齊合力, 都笑到阿仔卡卡聲...

留意幾好天都好, 一定要帶雨具呀,
我地真係睇住個天好快由晴轉黑再轉落雨

個MALL D 食店應該都唔會收好晏,
我地8點幾食完已經差唔多差了

LILY媽咪  TKS 好詳細, 鎖定目標先.  發表於 14-4-11 17:21
執仔之手 與仔偕老

首頁

尾頁

跳至