潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

jo malone香水,how much is the 30 ml?

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

大宅

陪月勳章

回覆:JO MALONE香水

男爵府

回覆:maggiemeow10 的帖子

大肚前(上年9月)先入左批,當時100ml先係$1050,今日,我B都未出世,已經加到$1130

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

回覆 fangw22 的帖子

Thanks

伯爵府

回覆 dvdbb2003 的帖子

嘩....好貴

用開既jm有冇推介?

男爵府

回覆:mimmywhite 的帖子

咁佢真係好清幽,又可以自己夾幾隻味一齊用,溝出自己獨特的味

大宅

引用:咁佢真係好清幽,又可以自己夾幾隻味一齊用

原帖由 dvdbb2003 於 14-04-10 發表
咁佢真係好清幽,又可以自己夾幾隻味一齊用,溝出自己獨特的味
請問係邊可以買到?

子爵府

回覆:JO MALONE香水

Lanecrawford

大宅

回覆:DebuPegg 的帖子

Time square 間有嗎? 我行左幾轉都唔見, 近邊個counter ?想試下個味岩唔岩自己

男爵府

回覆:88 的帖子

CWB 連卡佛SKII 的左邊. Pacific Place都有專門店

男爵府

88 發表於 14-4-10 16:44
Time square 間有嗎? 我行左幾轉都唔見, 近邊個counter ?想試下個味岩唔岩自己

Timesquare Lane Crawford has, next to Aveda counter~

...

伯爵府

88 發表於 14-4-10 16:44

...

Lane Crawford 裡面行到最入, 近 times square 停車場地面入口

公爵府

上年係泰國機場買, 480$咋...

我用Peony 味, 好正, keep 到一日

伯爵府

回覆 mimmywhite 的帖子

我有 Earl Grey, Orange blossom, Wild Bluebell
有時單噴一種, 有時mix 其中兩隻

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我用Peony + Orange Blossom, 超正

大宅

引用:Quote:原帖由+dvdbb2003+於+14-04-10+發表

原帖由 88 於 14-04-10 發表
請問係邊可以買到?
PP、harbour city、elements、time square lane crawford、harbour city lane crawford、ifc lane crawford

大宅

回覆:yikying98 的帖子

Thanks all

伯爵府

回覆:pp_pp1021 的帖子

朋友去泰國玩,已叫他幫我去買了

伯爵府

回覆:luckymother 的帖子

朋友幫我揀咗呢二種味…話超正

首頁

尾頁

跳至