嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 loloyan 於 07-9-12 09:55 發表
是不是在邊間買, 要在邊間換.
我昨天在mega box 買了, 重買左兩張, 我都想換添.
如果可以換, 換咩好. 因我第一次在這間買野.
其實是不是有兩隻, 其中一隻甩毛.
因她介紹, 一隻是100%cotton, 一隻是人造毛.
pls confi ...

我冇買人造毛果隻, only 100% cotton 穿lon 那款, 人造毛果隻就冇聽過投訴....

我都要諗下要換乜野好, 因為我在佢地shop 已經買左 6件"甲那衣" 一pack 襪仔, 口水肩, 帽仔, 包被.....要買都買哂....其他products 係冇問題ga..., only張被真係好唔掂....

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 牛精仔 於 07-9-13 00:08 發表

我冇買人造毛果隻, only 100% cotton 穿lon 那款, 人造毛果隻就冇聽過投訴....

我都要諗下要換乜野好, 因為我在佢地shop 已經買左 6件"甲那衣" 一pack 襪仔, 口水肩, 帽仔, 包被.....要買都買哂....其他products ...

穿lon被, 我都買左, 無問題呀! 呀囝用左2年都好好!

大宅

some lots have the problem.

大宅

原文章由 lukkaman77 於 07-9-13 09:35 發表

我都買左, 不過唔係cotton個隻, 係人造毛, 因為cotton個隻一望就知洗洗下會唔多ok....所以買左人造毛...so far同左一年, 好好用都無問題....我仲介紹俾0的fd..

mothercare既service都ok架...佢地認得係佢地既product, 如果真係有問題, 佢地都肯換, 所以唔使太擔心, 因為我之前都試過買睡衣, 條褲洗完之後, 一隻腳展一隻腳短, 無receipt, 仲要買左兩三個星期, 佢地都換返條俾我

男爵府

牛年勳章 畀面勳章

就係乾透揚幾揚攪到成房成地毛,我 就即刻影低做證據.
如果買唔到野,可以出credit note,下次先買

原文章由 牛精仔 於 07-9-13 00:08 發表

我都要諗下要換乜野好, 因為我在佢地shop 已經買左 6件"甲那衣" 一pack 襪仔, 口水肩, 帽仔, 包被.....
都買哂....其他products ...

[ 本文章最後由 maomaoju 於 07-9-13 11:29 編輯 ]

大宅

我囝囝都用緊2張cotton既喎...用左年半有多喇...都係有用乾衣機喇....好好喎....無咩問題呀....我估可能只係剛剛來貨果lot有問題卦?!

原文章由 lukkaman77 於 07-9-13 09:35 發表

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我頭先去左lee garden 用張甩毛被加錢換左張換片墊 , 佢地service 都好好, 好快就幫我換貨。

我相信佢地知呢lot被仔好有問題,因為我聽到sales講係第3次換呢隻單 我之前買呢款被, 因為朋友年半前買左呢款被話好好用, 冇乜甩毛, 可能真係呢lot有問題。

首頁

尾頁

跳至