嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

牛年勳章 畀面勳章

是不是穿窿嘓款,我係4月買左1大1细,過程同您一樣, 最後拎返去exchange to other item,跟住去左Bebedream 買minimoto

原文章由 牛精仔 於 07-9-9 22:22 發表
2百零幾蚊買左張Mothercare 100% Cotton 被仔, 買嘅時候sales提醒洗之前要"揚"下等d毛毛纖維"揚"走d先洗, 但發現"揚"左都冇乜用 (因為成張被纖維甩得太離譜....) ....

洗左兩次, d毛毛仲係甩到成洗 ...

[ 本文章最後由 maomaoju 於 07-9-11 11:40 編輯 ]

男爵府

牛年勳章 畀面勳章

我是這款

http://www.mothercare.com/gp/product/B000JIDUPK/sr=1-1/qid=1189502536/ref=sr_1_1/202-4527531-3999043?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44397031&mcb=core

原文章由 wyjanet 於 07-9-11 13:44 發表
請問是穿 'lone' 果只, 有好多顏色 choose, 及有 2 只 size 一大一細果只? 原價 hk$205.00?

男爵府

牛年勳章 畀面勳章

我2張都洗過2次,然後帶去tst mothercare 投訴,不過我有receipt,我認為你應試試,因為本身張被就有問題,佢地知

原文章由 牛精仔 於 07-9-11 22:19 發表

maomaoju,

我都係買左呢款呀 ! 乜洗過都可以去換嗎 ?

牛精仔

男爵府

牛年勳章 畀面勳章

就係乾透揚幾揚攪到成房成地毛,我 就即刻影低做證據.
如果買唔到野,可以出credit note,下次先買

原文章由 牛精仔 於 07-9-13 00:08 發表

我冇買人造毛果隻, only 100% cotton 穿lon 那款, 人造毛果隻就冇聽過投訴....

我都要諗下要換乜野好, 因為我在佢地shop 已經買左 6件"甲那衣" 一pack 襪仔, 口水肩, 帽仔, 包被.....
都買哂....其他products ...

[ 本文章最後由 maomaoju 於 07-9-13 11:29 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至