母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

早排行街見有個媽咪正在用 "餵奶袍" 餵人奶, 餵奶袍好似一件 "圍裙款" 只有媽咪可以看到小b吸啜情況, 覺得幾好。但, 問過多間商舖都沒有此貨品...

如有媽咪知道邊度有得賣請告知, 價錢如何!? thxxxx
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

大宅

actuali i have one ga seldom use if you dont mind i can cheap cheap deh sell you but if you mind i saw eugene group sell about 100can go and see...

if you want then pm mi la

原文章由 施晴媽咪 於 07-9-10 16:30 發表
早排行街見有個媽咪正在用 "餵奶袍" 餵人奶, 餵奶袍好似一件 "圍裙款" 只有媽咪可以看到小b吸啜情況, 覺得幾好。但, 問過多間商舖都沒有此貨品...

如有媽咪知道邊度有得賣請告知, 價錢如何!? thxxxx ...

大宅

我果件喺荃灣買,差唔多100蚊,我見過荷花都有,不過多數賣孕婦嘢嘅地方多數都有架啦.....
(我買咗一次都無用過,因為試過之後覺得好唔方便,我亞b啜奶成日食到咳,因佢啜啜吓就訓,如果用咗哺奶袍會拍佢唔倒,我上次去飲茶都要去厕所哺,無法啦.)

男爵府

好媽媽勳章

買左勒, 唔該晒!

【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

大宅

請問係荃灣邊度買?我都係住荃灣架!:lol:
會唔會好焗呢?

原文章由 玥均媽媽 於 07-9-11 00:05 發表
我果件喺荃灣買,差唔多100蚊,我見過荷花都有,不過多數賣孕婦嘢嘅地方多數都有架啦.....
(我買咗一次都無用過,因為試過之後覺得好唔方便,我亞b啜奶成日食到咳,因佢啜啜吓就訓,如果用咗哺奶袍會拍佢唔倒,我上次去飲茶 ...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊