自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

回覆:你地老公會唔會幫手搵資料(影家庭相,整手模...)

發勁大脾氣時hea 我搵過一次,之後都係冇下文

男爵府

引用:通常呢d咁細心既野都係女人搞嗎?百日宴既

原帖由 miko9323 於 14-04-11 發表

通常呢d咁細心既野都係女人搞嗎?
我老公完全大安旨意,但其實都係我自己衰,一開始拍拖個陣都鐘意幫佢顧好多野,自己霸住黎做,同埋我又信唔過佢做, 中到佢愈來愈懶屋企所有野都係我打去pps交(當然經佢戶口交),阿囝學業上,工人既野,旅行訂機票,行程,當年結婚schedule 通通我理晒

佢就等我匯報咁款,雖然我都enjoy 既,但有時都想佢係某d事情上要主動d!
我成日都同佢講我死左你都唔知點算

子爵府

最好佢唔好插手,自己做就岩晒心水我老公成日亂黎

大宅

回覆:susi1024169 的帖子

我老公一樣,佢仲同佢d同事講湊仔好易,佢想生第3個,實情係對仔女由細佢都冇單獨湊過1次,連奶都未開過一支,唔好話同佢地沖涼,我唔得閒佢就會擺去麻麻屋企

男爵府

C6想搞我都唔比 出來一定有手尾汁 寧願自己搞掂

大宅

回覆:miko9323 的帖子

我諗好多男人都係咁~不過我就無咩所謂既,反正我都鐘意自己睇~

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:臭豬bma 的帖子

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:niceynicey 的帖子

子爵府

絕對唔會!相信我歸西後也不會!正一天生懶精

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

放心, 一定唔會

首頁

尾頁

跳至