自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

想買DVD 錄影機, 請問有沒有好介紹呀? 謝謝!

翡翠宮

原文章由 sunnybon 於 07-9-11 19:57 發表
想買DVD 錄影機, 請問有沒有好介紹呀? 謝謝!

DVD錄影機以Pioneer比較好,而且有部分型號有埋1080p增線就更加適合第日購買(或者已經購買了)之Full HD Panel LCD TV (即是寫明1920 x 1080p之LCD TV也!)
Full HD Panel LCD TV有咩用,第日收看高清電視也,就算於新LCD TV睇舊DVD碟(用有增線之DVD機)都可以睇到之前睇唔到之細緻感!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

謝謝, 你唔講我都唔知要留意1080增線的問題, 雖然我未有高清電視機

原文章由 櫺囹桼 於 07-9-11 20:47 發表

DVD錄影機以Pioneer比較好,而且有部分型號有埋1080p增線就更加適合第日購買(或者已經購買了)之Full HD Panel LCD TV (即是寫明1920 x 1080p之LCD TV也!)
Full HD Panel LCD TV有咩用,第日收看高清電視也,就算於新LCD T ...

首頁

尾頁

跳至