跳至

首頁
34567...52

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

報告:昨日LUNCH我個仔話HOTDOG好大個, 食唔哂呀!

你會5會去家長會呀?

原文章由 wong2323 於 07-9-19 22:07 發表
我個仔報告:

今日lunch A 珍寶hotdog + 肉醬天使麵 好食到不得了!
功課4樣,ok啦!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

不去了!
賣下廣告:

原文章由 mrs.so 於 07-9-20 14:05 發表
報告:昨日LUNCH我個仔話HOTDOG好大個, 食唔哂呀!

你會5會去家長會呀?

公爵府

你仲咩唔好喎?你去啦...你要去叫我做靚女嘛...!

我要賣廣告... (其實我未試過COPY相咋)

原文章由 wong2323 於 07-9-20 14:55 發表
不去了!
賣下廣告:

[ 本文章最後由 mrs.so 於 07-9-20 15:34 編輯 ]

公爵府

oic...sorry!

帶埋佢地去得5得架...?
我5賣嗱!人家要為我地傻架...

原文章由 wong2323 於 07-9-20 16:30 發表
要湊仔呀!
我係單.....!
體諒0下啦!

再賣廣告:

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我講 sorry 就真!

佢地會好悶0架!
所以都是不去了!

唔賣廣告,就送花啦!

原文章由 mrs.so 於 07-9-20 17:16 發表
oic...sorry!

帶埋佢地去得5得架...?
我5賣嗱!人家要為我地傻架...

公爵府

多謝您支花 ...我而家要瞓覺嗱!今晚10點:time:要wake up 返一轉寫字樓呀...so bad! 今晚5知幾點先返屋企, 我叫左工人明天帶大仔出去返學, 然後再返粉嶺帶細仔返學...哎...救命呀:(!

我大仔明天英默今日都有6樣功課... , 佢話lunch唔好食喎!

原文章由 wong2323 於 07-9-20 19:48 發表
我講 sorry 就真!

佢地會好悶0架!
所以都是不去了!

唔賣廣告,就送花啦!

http://www.marianneb.webbyen.dk/billed.asp?PrivatBilled=6315603

超級版主

嘩!女強人呀!

原來你住粉嶺,日日咁番學放學,好辛苦啊!
我個仔今日lunch B 雞翼意粉,話好好味道!

原文章由 mrs.so 於 07-9-20 20:17 發表
多謝您支花 ...我而家要瞓覺嗱!今晚10點:time:要wake up 返一轉寫字樓呀...so bad! 今晚5知幾點先返屋企, 我叫左工人明天帶大仔出去返學, 然後再返粉嶺帶細仔返學...哎...救命呀:(!

...

大宅

今日派咗英默96分
亞仔衰粗心大意!How old are you寫漏咗個are

今次默書佢果班3個100分,2個0分.

原文章由 mrs.so 於 07-9-19 08:51 發表
早晨呀!爸打 ...

昨晚 abcakk 更係同亞仔溫默書默到嘔血, abcakk呢排都無時間蒲BK, 今日佢仔仔默書嗱! 預祝仔仔默書成功...

大宅

哈哈.... akk47=藤條

做功課&温書方面,我唔會用打呢招.怕亞仔會更抗拒.

前晚温書初頭都比佢激c!吱吱喳喳多多嘢講 結果用1個"燕窩冰皮月餅"攪掂亞仔

原文章由 tiktikbb 於 07-9-19 09:43 發表
會唔會拿住aKK47掃呀仔呢!

大宅

mrs so,

亞仔今日5樣功課....24号中默,27号又英默 中秋節冇得去玩 la

5/10家長會我會去.

仲有個好消息,亞仔今日榮升做副班長.終於比佢肯到!

[ 本文章最後由 abcakk 於 07-9-21 01:12 編輯 ]

公爵府

abcakk ,

你仲咩咁晏先上黎呀!我就話要我開夜, 下星期仲諗住叫去海濱公園玩燈籠...

原文章由 abcakk 於 07-9-21 00:38 發表
mrs so,

亞仔今日5樣功課....24号中默,27号又英默 中秋節冇得去玩 la

5/10家長會我會去.

仲有個好消息,亞仔今日榮升做副班長.終於比佢肯到!

已刪除用户

超級版主

早晨各位!
mr.歐陽,謝謝你!
又來送花了!

原文章由 tiktikbb 於 07-9-21 08:44 發表
早晨!各位尊貴的媽咪!
已將你地宝貴意見返影咗比校長及各委員。

男爵府

i'll go to the parent's meeting :-P
:wave:

公爵府

wnwong ,

我地下星期約定係某一處地方集合, 佢係bk parent's 牌...

tiktikbb,

真係要10個叻你...

我個仔剛剛打比我默書有2個字唔識, 佢話5會有100分, 昨晚我都無幫佢溫, 靠工人幫佢, 我都預左, 唯有叫佢下次努力啦...

原文章由 wnwong 於 07-9-21 10:22 發表
i'll go to the parent's meeting :-P

公爵府

報告 :今日HAPPY FRIDAY 我個仔有8樣功課...

原文章由 mrs.so 於 07-9-21 15:51 發表
wnwong ,

我地下星期約定係某一處地方集合, 佢係bk parent's 牌...

tiktikbb,

真係要10個叻你...

我個仔剛剛打比我默書有2個字唔識, 佢話5會有100分, 昨晚我都無幫佢溫, 靠工人幫佢, 我都預左, 唯 ...

公爵府

報告 :今日HAPPY FRIDAY 我個仔有8樣功課...

下星期又要中默嗱!

原文章由 mrs.so 於 07-9-21 15:51 發表
wnwong ,

tiktikbb,

真係要10個叻你...

我個仔剛剛打比我默書有2個字唔識, 佢話5會有100分, 昨晚我都無幫佢溫, 靠工人幫佢, 我都預左, 唯 ...

超級版主

GOOD MORNING!
今天,你們的孩子有否回校上興趣班呀?

民房

del sorry 去錯地方....

[/quote]

[ 本文章最後由 superbaby~ 於 07-9-22 10:47 編輯 ]

公爵府

昨日打4點幾打去比班主任問問圍棋仲有無位, 佢話潘主任開緊會, 未知, 大概5點鐘曹老師打返比我講潘主任話有位, 可以明天上堂先, 耍交學費... 今朝仲要問埋潘主任有無劍橋英語呀!

原文章由 wong2323 於 07-9-22 10:03 發表
GOOD MORNING!
今天,你們的孩子有否回校上興趣班呀?

首頁
34567...52

尾頁

跳至