論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

封信寫:
菲律賓XXXX委託本公司YYY(香港財務公司)特次通知雇主,外傭在菲律賓借款相關事宜,您聘請的外傭ABCDE借款已逾期,自2/4/2013起算,逾期已超過429天,逾期金額合計為PHP$90642,煩請雇主協助通知外傭儘速繳納欠款。如外傭已繳款,請妥善保存繳款收據並來電告知。

what and how should I do?

禁止訪問

大宅

回覆:收到財務公司信,話姐姐未還錢,點做?

俾返佢自己解釋,解決唔到或追上門先炒

別墅

認識瑞士牛牛第一回 睛靈勳章

just rec'd similar letter, but the maid said she has filed the case to philippline consulate as she thinks the philip agent overcharged her. She ask me to ignore the letter. But the problem is, if she refuse to pay the money, is that i will continuously receiving letters? possibily that i will receive calls? and will the financial company go to my home? Anxious.

大宅

I got the same kind of letter too today! My maid already terminated and I will call up the finance company by tomorrow, hate her so much!

大宅

一樣!我琴曰問咗佢啦,個工人話佢好多姐妹都收到呢D信,叫我ignore,因為佢哋喺菲領申請咗類似豁免還錢,當時果D財務公司係逼佢哋借錢,所以越滾越大。我話it\'s your thing but if I receive any threaten calls or letters I will call police and your record will be placed

禁止訪問

大宅

我都收到呀?点解佢地可以吾還钱?我都好擔心!吾知使吾使請定第二個?

大宅

回覆:happybidding 的帖子

睇定D,宜家請人,都好係嘢!

大宅

我都係因之前個賓賓比佢自己老公扼,坤佢做擔保人,借左財仔兩萬幾後走佬、拋妻放棄女(菲佬好興呢家嘢)。攪到財仔追我個工人,信同電話都來過。我工人一提起就兩行眼淚、冇錢還之餘仲要借錢匯返屋企養女。呢件嘢本身都唔係好、屋企污漕、咩嘢都唔識。叫就做、唔叫就唔做。加上長貧難顧,我請佢係想佢幫我手,唔係連佢屋企姨媽姑姐、老公留下嘅「蘇州屎」都要承受架。結果都係要炒。早走早著,免除後患。

大宅

回覆:ecwedding 的帖子

如果你姐姐真係有file the case to the consulate, 你可以叫佢俾領事館嘅proof你睇

首頁

尾頁

跳至