跳至

首頁

尾頁

男爵府

我每朝帶個女返學我都會大聲叫老師早晨, 但係我個女係都吾叫
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

男爵府

原文章由 FLORINDA 於 07-9-17 10:39 發表

花花
做咩咁火啫!你eunice仲未對學校有歸屬感........唔好對佢要求咁高囉!him him返學都係咁架!叫都叫得好細聲架咋!慢慢來啦!只要你日日堅持咁做佢遲早有一日會好似你咁架:mrgreen:
喂喂.....你仲請唔請工人添呢?我而家真係好想bb快d出世坐完月炒鬼左條粉腸

子爵府

原文章由 FLORINDA 於 07-9-17 10:39 發表

唉我個女都係咁架,就算返到母親會都係咁!

佢好飄忽架,有時會主動叫,有時唔叫,唔叫我地就會叫佢叫,佢有時就會細細聲叫

男爵府

原文章由 jenniferkwok 於 07-9-17 11:03 發表

唉我個女都係咁架,就算返到母親會都係咁!

佢好飄忽架,有時會主動叫,有時唔叫,唔叫我地就會叫佢叫,佢有時就會細細聲叫

him him都係咁完全一樣

伯爵府

原文章由 macaogirl 於 07-9-17 10:47 發表

花花
做咩咁火啫!你eunice仲未對學校有歸屬感........唔好對佢要求咁高囉!him him返學都係咁架!叫都叫得好細聲架咋!慢慢來啦!只要你日日堅持咁做佢遲早有一日會好似你咁架:mrgreen:
喂喂.....你仲請唔請工人添呢?我而家 ...

大肚婆吾好咁醋la
您條粉腸做咩呀??
咁第時生左您仲請吾請呀?

check pm pls

別墅

慢慢黎啦,唔好咁興喇,冷靜d.返左兩個星期學,唔好咁多要求.

男爵府

原文章由 BABALALA 於 07-9-17 11:27 發表

大肚婆吾好咁醋la
您條粉腸做咩呀??
咁第時生左您仲請吾請呀?

check pm pls

bala
我check左pm覆埋啦
條粉腸叫佢做野佢咪話做左架啦!但係個廚房個度d杯同埋d熱水壺上面成層油囉!我直頭叫佢自己掂隻手落去feel下d油 次次叫佢做野佢都話做過做左啦 大佬~你做得乾淨我駛鬼叫你做過咩!白痴來既~老細叫你做野多多聲氣!博炒
唉!我老媽子叫我忍埋佢等生左坐完月先至炒佢.........

伯爵府

原文章由 macaogirl 於 07-9-17 11:52 發表

bala
我check左pm覆埋啦
條粉腸叫佢做野佢咪話做左架啦!但係個廚房個度d杯同埋d熱水壺上面成層油囉!我直頭叫佢自己掂隻手落去feel下d油 次次叫佢做野佢都話做過做左啦 大佬~你做得乾淨我駛鬼叫你做 ...

唉,我都feel都您有幾激氣,不過您好快生,吾好炒呀
但又真係幾難頂ge
有d工人真係吾係離做野咁ga
我之前都試過d月南工人,又係古古怪怪,吾係好識分大細咁

男爵府

原文章由 BABALALA 於 07-9-17 11:55 發表

唉,我都feel都您有幾激氣,不過您好快生,吾好炒呀
但又真係幾難頂ge
有d工人真係吾係離做野咁ga
我之前都試過d月南工人,又係古古怪怪,吾係好識分大細咁 ...

我怕我今次會提早生因為個胎盤係正個陰道口附近,而家好多野都唔做得 所以咪用住先囉!因為個個月南都係咁架啦!又污漕又死蠢.......但佢o地自己仲以為自己好掂架喎

男爵府

原文章由 macaogirl 於 07-9-17 10:47 發表

花花
喂喂.....你仲請唔請工人添呢?我而家 ...
我2+冇淋主請主呀...
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

男爵府

原文章由 FLORINDA 於 07-9-17 12:04 發表
我2+冇淋主請主呀...

若果我係你真係見過x都怕黑啦 攪到咁麻煩.........

伯爵府

原文章由 macaogirl 於 07-9-17 12:04 發表

我怕我今次會提早生因為個胎盤係正個陰道口附近,而家好多野都唔做得 所以咪用住先囉!因為個個月南都係咁架啦!又污漕又死蠢.......但佢o地自己仲以為自己好掂架喎 ...

拱您真係要小心d,吾好周圍走喇
咁您老公呢排洗吾洗出差呀?

月南比我ge感覺佢地真係特別蠢同落後,無常識
都聽過有人話好,但吾係我地歌d lor:-(

男爵府

原文章由 macaogirl 於 07-9-17 12:05 發表

若果我係你真係見過x都怕黑啦 攪到咁麻煩.........
係呀我真係怕怕 雖然2+我哥哥女友幫我接eunice因哥哥會賣樓所以我都揾gan人弟時接eunice, Ivy你識吾識人想做吓part-time幫我6:00接吓女放學?

男爵府

原文章由 BABALALA 於 07-9-17 12:09 發表

拱您真係要小心d,吾好周圍走喇
咁您老公呢排洗吾洗出差呀?

月南比我ge感覺佢地真係特別蠢同落後,無常識
都聽過有人話好,但吾係我地歌d lor:-(

佢剛剛先係泰腳出完差返來,但係接住10月尾至11月頭要陪訓d新人無得請假:cry: 跟住11月尾又要係澳門開個國際性氣象會議,到時我仲要virg.幫我接him him放學咋!到左12月佢先至得閒d
月南人好難請到個好架!佢o地d文化水平好低仲佢o地仲污漕過d大6人.........

男爵府

原文章由 FLORINDA 於 07-9-17 12:15 發表
係呀我真係怕怕 雖然2+我哥哥女友幫我接eunice因哥哥會賣樓所以我都揾gan人弟時接eunice, Ivy你識吾識人想做吓part-time幫我6:00接吓女放學?

只係接放學啫!應該易搵d既 好似呢度有個媽咪住係你附近,佢自己湊小朋友都想做下part-time不如我幫你pm下佢呀?接左放學仲要點架?駛唔駛幫你睇一陣?佢好似有個仔4歲,囡歲半既!

伯爵府

原文章由 FLORINDA 於 07-9-17 12:15 發表

下,您哥哥搬離您呀,
無個照應,到時您就慘lu,
(咩歌個吾係您哥個老婆la咩 )
係lu,不如您搵d c9睇下有無幫人揍細佬放學
比返小小錢佢,順便之ma
但~~如果3吾識7,好似又吾係好放心

男爵府

原文章由 BABALALA 於 07-9-17 12:32 發表

下,您哥哥搬離您呀,
無個照應,到時您就慘lu,
(咩歌個吾係您哥個老婆la咩 )
係lu,不如您搵d c9睇下有無幫人揍細佬放學
比返小小錢佢,順便之ma
但~~如果3吾識7,好似又吾係好放心 ...
吾係成日黎我屋企個個呀, 係弟2個哥呀

男爵府

但係我又吾知去邊樹揾個d c9:-(

伯爵府

原文章由 FLORINDA 於 07-9-17 12:38 發表
吾係成日黎我屋企個個呀, 係弟2個哥呀

wa,您有幾多個ga

伯爵府

原文章由 FLORINDA 於 07-9-17 12:39 發表
但係我又吾知去邊樹揾個d c9:-(

係lor,而家真係吾知係邊到搵呢d c9
最好佢個小朋友同nini同校,又住附近,咁就好方便
不過吾係咁易搵:-|

首頁

尾頁

跳至