跳至

首頁

尾頁

大宅

BOSCO禽日發燒, 以為佢感冒
啱啱同佢沖完涼, 見佢隻腳同個身好出咗好多疹,
佢玩得吃得呀, 不過好似好痕咁:tongue: :tongue: :tongue:
R身R世:tongue:

想問使唔使睇E生
同埋有無其他嘢要注意

仲有, 會唔會出埋係塊面到架.........
我哋仲要識女仔架

大宅

原文章由 joesimage 於 07-9-17 22:31 發表
睇醫生好d.....louis上次出玫瑰疹時都唔痕架.... 佢冇r架....
發高燒,成4日呀...
你應該仲記得啦~
佢都係退燒先出疹.....背脊同個身勁多....

多謝各位指教呀...尤其是cylchris717
個BLOG D 相令我安心咗好多啦...
BOSCO都係發過燒, 退咗燒就出

至於R呢...都係沖完涼見佢R咗一輪,
之後就無R到, 我自己唔知係咪心理作用,
見BOSCO出疹我都週身痕:tongue: :tongue: :tongue:

我會小心跟進, 多謝大家關心

大宅

原文章由 tupytupy 於 07-9-18 09:01 發表
周c9,bosco今日好d無呀

BOSCO 好好多了, 心情都唔錯

大宅

原文章由 rositacmy 於 07-9-18 10:40 發表
咁你呢..........仲有無週身痕呀

有呀 我諗天氣乾燥呀
e.....個鼻又忟忟哋, 好心煩呀:-(

大宅

原文章由 tupytupy 於 07-9-19 09:00 發表
睇黎我今日都要食靜心喇,唔夠訓,好心煩呀 :cry: :cry: :lol: :lol:

唔好意思, 我病鬼咗, 咁遲先覆大家.

集體訂購靜心

一齊訂會平d架, 但我又驚bk block我 a/c 喎,
所以有興趣ge媽咪, pm我呀

大宅

原文章由 cng9684 於 07-9-19 12:53 發表
周c9,bosco今日點呀? 你自己呢? 休息多D, 吾好掛住shopping啦

bosco無咩事呀, 至於我呢
仲係on car car囉

首頁

尾頁

跳至