3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

純呻,
仲著緊細碼片片,
得13.5磅,男仔,

呻完

珍珠宮

回覆 janicelwy 的帖子

我記得你呀,我個仔仲厭緊,今朝食2安幾就喊坳腰唔肯食,我要番工的,日間EE湊,放工同放假我就同老公湊,唔知點解ee湊就好少少,食到7安1餐,最少都食到5安,但佢一日食4餐喳,一日夾埋食十零安奶
我o個個都唔肯飲水,飲餐都lur番出黎,
佢好似唔識餓咁,我已經隔耐d等佢餓d先餵但佢真係唔嗌餓,我老公今朝餵奶都餵到慶慶地忍唔住鬧左阿仔
我成日叫自己順其自然,但佢食咁少都唔長肉我可以點﹖﹖

米糊係咪要等頸仔硬d先餵﹖﹖我個仔條頸仲未得,坐響度似不倒翁,d手腳似香雞咁

我有whatsapp但冇join,見其他12月bb都肥嘟嘟好實淨咁,我有d唔開心點解我個b係咁

珍珠宮

回覆 janicelwy 的帖子

佢唔餓,所以每隔5個鐘先餵一次,0700, 1200, 1700, 2200,所以一日4餐,中間唔食俾佢訓多D,唔食得都訓多D,希望長番D肉,
試過少食多餐,唔WORK,有時又夾硬摷醒佢,但都食唔多,
但佢唔係食少左少少,係食少左好多,我個仔初生o個陣食到26-28安一日,最主要我見佢呢個月冇重過乜滯所以好擔心
我個仔超八掛,食緊奶都係咁周圍望,頭3安係專心,之後就郁身郁勢搞野望野,我連奶樽都唔敢俾佢楂,佢隻手一free到出黎就搞奶樽玩紗巾

你今日睇醫生,醫生話厭奶由佢﹖﹖冇咩小便大便都ok﹖﹖

首頁

尾頁

跳至