論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

住緊兩房單位, bb13個月大, 而家同我瞓, 老公瞓細房單人床.想請工人,但又唔想工人同bb同床, 可以點安排?

公爵府

版主

原文章由 hipofant 於 07-9-18 11:12 發表
住緊兩房單位, bb13個月大, 而家同我瞓, 老公瞓細房單人床.想請工人,但又唔想工人同bb同床, 可以點安排?

子母床得唔得??

珍珠宮

好媽媽勳章

我e+個姐姐訓1間房, 不過遲d會將佢間房裝飾(因為我想佢同我對孖寶訓), 我會買1張上下格連子母床既床.

其實你都可以整張子母床, 1來5洗驚bb會look落地, 2來你又5洗驚個工人真係貼住個bb黎訓.
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

子爵府

係呀子母床真係几正
省地方又安全

水晶宮

1 bed room for her

民房

原文章由 hipofant 於 07-9-18 11:12 發表

Case 同我一樣, 我買了一個交叉床, 上層工人, 中層大仔, 下層细仔. 大家好開心, 有安全感之餘, 晚上只開一部冷氣一個燈訓, 重有大量儲藏位. 訂做約4千五.

珍珠宮

係啦, 一間房你同老公, 另一間工人同bb睡子母床, 晚間又可第一時間起身睇住bb.

別墅

1 bedroom for her which is in the kitchen.

大宅

有冇圖睇吓ar?

原文章由 媽咪們妳好 於 07-9-18 13:42 發表

Case 同我一樣, 我買了一個交叉床, 上層工人, 中層大仔, 下層细仔. 大家好開心, 有安全感之餘, 晚上只開一部冷氣一個燈訓, 重有大量儲藏位. 訂做約4千五. ...

子爵府

原文章由 媽咪們妳好 於 07-9-18 13:42 發表

Case 同我一樣, 我買了一個交叉床, 上層工人, 中層大仔, 下層细仔. 大家好開心, 有安全感之餘, 晚上只開一部冷氣一個燈訓, 重有大量儲藏位. 訂做約4千五. ...

how large is the room?
where is the cupboard in your combinational bed?
any photo of your bed?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至