跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 十月變形記 於 07-9-18 22:27 發表

gina, 你嗰日唔係影咗咩? 不過我都諗住換相, 因為呢張係個半月時影, 宜家兩個半月lu.

其實個日我都想幫bb 影相, 但我又唔知bb 媽咪介唔介意人地影自己bb 訓覺個樣, ... 但bb 個訓覺樣真係好lam.

複式洋房

原文章由 十月變形記 於 07-9-18 22:18 發表
咁夜晚幾點開? 貴唔貴o架?

果間舖頭叫金玉滿x,承惠29元一個..

大宅

原文章由 evaevaeva 於 07-9-18 23:23 發表

果間舖頭叫金玉滿x,承惠29元一個..

百物滕貴, 仲貴過個飯?-(
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

男爵府

我好想食, 真係好想食, 越淋越想食

柳蓮沙冰等我呀

[ 本文章最後由 FLORINDA 於 07-9-19 09:36 編輯 ]

太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

大宅

我都好想食呀 你地去時叫埋我丫, 唉, 依家帶住件細o既, 夜晚想出街都唔得, 去邊都要有車位先敢去

子爵府

我日日都會經過架,只不過都無去食過,搵晚食完飯去食先

大宅

原文章由 小瑩子 於 07-9-19 10:13 發表
我都好想食呀 你地去時叫埋我丫, 唉, 依家帶住件細o既, 夜晚想出街都唔得, 去邊都要有車位先敢去

哥度拍車唔難嘅。
海關則邊有個入咪標parking.
再唔係﹐佢門口成日都拍左3行車﹐可以一路望住一路食。
你同埋小B去可以訓練佢接受哥陣味。

最衰打包又唔得。沙冰嘛。。。

子爵府

原文章由 MegumiSan 於 07-9-19 10:40 發表

哥度拍車唔難嘅。

最衰打包又唔得。沙冰嘛。。。 ...

我都諗過打包過黎俾你地,因為我真係日日都經過,不過沙冰又真係唔得lor

侯爵府

原文章由 Ponla 於 07-9-18 23:20 發表

其實個日我都想幫bb 影相, 但我又唔知bb 媽咪介唔介意人地影自己bb 訓覺個樣, ... 但bb 個訓覺樣真係好lam.

梗係預啦~

侯爵府

我又冇諗過wor, 因為我成日映nie nie覺覺豬個可愛樣架, c啦, 希望sandy唔mind啦...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 jenniferkwok 於 07-9-19 10:32 發表
我日日都會經過架,只不過都無去食過,搵晚食完飯去食先

即係係邊姐...我地既路線應該一樣架喎

不過我係下午經過..我諗果時佢都未開...

大宅

原文章由 MegumiSan 於 07-9-19 10:40 發表

哥度拍車唔難嘅。

最衰打包又唔得。沙冰嘛。。。 ...

如果有車位, 就容易好多啦 我諗bb都唔抗佢蓮蓮個種味呱, 因為我早幾日先食黎... 佢都無唔肯飲人奶, 我當佢接受同鍾意架啦

大宅

原文章由 月希 於 07-9-19 11:55 發表

就係媽閣過左巴士總站, 係向下環街行o既方向o既左手邊, 豐順新村個度, 個舖位以前個好似係"滋味館"架...

子爵府

原文章由 月希 於 07-9-19 11:55 發表

la你接完駿駿之後直踩到篤篤個街口面對海關,向右手邊望個"辣"就係架la,你可以泊係向左手邊望既parking

un 唔 un呀

珊瑚宮

原文章由 小瑩子 於 07-9-19 11:59 發表

就係媽閣過左巴士總站, 係向下環街行o既方向o既左手邊, 豐順新村個度, 個舖位以前個好似係"滋味館"架...

哦...明白啦..我平日行反方向架..唔怪得我諗整都諗唔到啦

珊瑚宮

原文章由 jenniferkwok 於 07-9-19 12:03 發表

la你接完駿駿之後直踩到篤篤個街口面對海關,向右手邊望個"辣"就係架la,你可以泊係向左手邊望既parking

un 唔 un呀

明白...明白...我成日以為係奶閣果邊..原來要過馬路

大宅

原文章由 小瑩子 於 07-9-19 11:56 發表

如果有車位, 就容易好多啦 我諗bb都唔抗佢蓮蓮個種味呱, 因為我早幾日先食黎... 佢都無唔肯飲人奶, 我當佢接受同鍾意架啦

你仲有餵啊﹖ 叻叻女啊。加油﹗

係啊﹐我地食咩D奶真係會變味架。

你會唔會lam下D奶架﹖

有時我會幫妹妹試味。

哥日飲完咖啡﹐D奶奶好大浸咖啡味。

sorry 妹妹。

大宅

點會mind呢, 豬bb出街成日都瞓覺, 唔係成日都精靈咁俾我地影o架! 我都有好多佢覺覺豬相:lol: , 我覺得bb仔瞓覺樣好可愛喎.
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

珊瑚宮

原文章由 十月變形記 於 07-9-19 12:16 發表

點會mind呢, 豬bb出街成日都瞓覺, 唔係成日都精靈咁俾我地影o架! 我都有好多佢覺覺豬相:lol: , 我覺得bb仔瞓覺樣好可愛喎.

係丫..bb瞓覺個樣都好可愛..瞓得熟好似好sweet咁
我屋企都有一堆駿駿bb瞓覺相

不過太多啦..睇下睇下都唔明點解自己影咁多

侯爵府

原文章由 十月變形記 於 07-9-19 12:16 發表

咁就好啦, 不過bb咁細, 下下等佢look大眼仔先映有d難度, 所以好多時都係sweet dream相~

首頁

尾頁

跳至