婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

多謝咁多位JM分享,這幾日入院睇住你地的sharing,个心都定D!
有痔瘡問題又已經影響到心情及日常生活的人唔好諗啦!快D做手朮啦!
照腸無感覺,打了訓覺藥,乜感覺都無!最辛苦係要介口!做完又唔覺肚漲漲!
痔瘡手術全身麻醉!麻醉過了有止痛藥食所以唔痛!係今早第一次開大後痛D!

大宅

引用:多謝咁多位JM分享,這幾日入院睇住你地的sh

原帖由 dream1234 於 14-04-18 發表
多謝咁多位JM分享,這幾日入院睇住你地的sharing,个心都定D!
有痔瘡問題又已經影響到心情及日常生活的人 ...
請問你是開刀嗎?我已困擾多年都想做手術,可pm醫生給我嗎?thx

禁止訪問

引用:多謝咁多位JM分享,這幾日入院睇住你地的sh

別墅

回覆:痔瘡手術+照腸鏡

我係荃灣港XE院做!其實你們可找相熟西E介紹!我都係信自己睇開那個西E轉介咋!保險有介紹其它E生比我,但唔相三心兩意再諗!快快做左算!快D做啦!唔好好似我咁後悔太遲做!辛苦左幾个月!

大宅

引用:我係荃灣港XE院做!其實你們可找相熟西E介

原帖由 dream1234 於 14-04-19 發表
我係荃灣港XE院做!其實你們可找相熟西E介紹!我都係信自己睇開那個西E轉介咋!保險有介紹其它E生比我,但 ...
你好哎,請問你康復好嗎?回家後傷口處理容易嗎?因我要湊小朋友

侯爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

回覆:dream1234 的帖子

做傳統 or 槍嗰隻手術啊?

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

死啦,我都有呀。
行路都痛,仲搞到我唔夠膽去poopoo

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

別墅

我做傳統那一種!每日只要浸兩次藥水!E生開左兩星期假但太忙,我只休左5日就要返工!頭5日去完大大會痛D外其它時間無乜感覺!
放心啦!要照顧小朋友問題不大!我出左院阿仔都勁痴身!

男爵府

dream1234 發表於 14-4-24 21:16
我做傳統那一種!每日只要浸兩次藥水!E生開左兩星期假但太忙,我只休左5日就要返工!頭5日去完大大會痛D外 ...
想請問你,即係照完腸鏡,跟住就做痔瘡手術?

別墅

回覆:樂樂 的帖子

係!做左个幾鐘。

男爵府

dream1234 發表於 14-4-24 21:16
我做傳統那一種!每日只要浸兩次藥水!E生開左兩星期假但太忙,我只休左5日就要返工!頭5日去完大大會痛D外 ...

我排左政府下個月做,因有痔瘡,佢要我照大腸,跟手做埋痔瘡手術,應該都係傳統手術,
想問你做完手術後,每日都仲要浸兩次蘗水架?

別墅

每日2次浸藥,每次十五分鐘!食左一個星期止痛藥!

首頁

尾頁

跳至