家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:分享設計裝修介紹淘寶平靚正

樓主,有冇tips, 點樣可以在淘寶找到物超所值嘅嘢?

男爵府

小wahB 發表於 14-5-22 09:54
X 2
AND 期待小朋友房

大宅

引用:回覆+FiFi618+的帖子靚!我想知道水龍頭係邊

原帖由 喂喂抱抱 於 14-05-21 發表
回覆 FiFi618 的帖子

靚!我想知道水龍頭係邊度買㗎,仲有我想睇花灑可以嗎?
呢Set係套廁用的,頂用的雨淋花洒其實唔貴$8x0咋。入牆制就貴D
都係在灣仔洛克道樓上舖買的。在萬O對面,想知店名可PM我

大宅

引用:樓主,有冇tips,+點樣可以在淘寶找到物超所

原帖由 小wahB 於 14-05-22 發表
我都係晚上得閒時花多D時間上網睇同睇評價咋,試咗有好嘢就同大家分享,亦有衰過嘅好似水嚨頭同櫃內拉籃就唔ok啦就唔建議大家訂啦!稍後得閒會分享燈飾!淘寶同香港訂的分別
想知我訂的淘寶line可PM(私人短訊)我

大宅

回覆:kurryling 的帖子

因為我個鑊同燙煲都大,所以用兩個單頭可以隔遠D!係咪好聰明呢?

其實好多牌子明火都有出單頭的,但貴少少!
返而我呢個電爐,單頭只係$1890咋。
設計公司幫我訂的。

大宅

引用:樓主咁特別嘅?+用兩個電磁爐?係咪有咩玄機

原帖由 kurryling 於 14-05-19 發表
樓主咁特別嘅? 用兩個電磁爐?
係咪有咩玄機呢?
因為我個鑊同燙煲都大,所以用兩個單頭可以隔遠D!係咪好聰明呢?

其實好多牌子明火都有出單頭的,但貴少少!
返而我呢個電爐,單頭只係$1890咋。
設計公司幫我訂的。

水晶宮

請問你在淘寶網買還是上深圳買,有地址嗎?有冇上深圳做窗簾呀?謝謝回覆!

別墅

回覆:FiFi618 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

水晶宮

畀面勳章

引用:首先我唔想誤導大家,Pm我攞淘寶Line嘅師兄

原帖由 FiFi618 於 14-04-29 發表
首先我唔想誤導大家,Pm我攞淘寶Line嘅師兄同JM,唔好祈望我俾D幾拾蚊交易嘅嘢你,因cheap嘢我係唔買嘅,鋼 ...
想問下呢間係有無link

大宅

回覆:分享設計裝修介紹淘寶平靚正

follow

為爭取每分每秒與囡囡相處的時間,交收盡可能郵寄。

大宅

回覆:yautakken 的帖子

有D人就咁問\"要淘寶link ! \"
我有幾拾條,你都寫清楚想要咩link先得架

大宅

引用:回覆+FiFi618+的帖子請問你在淘寶網買還是

原帖由 HLDMaMa 於 14-05-23 發表

請問你在淘寶網買還是上深圳買,有地址嗎?有冇上深圳做窗簾呀?謝謝回覆! ...
第一你問緊我邊樣先?

第二窗簾係在香港訂的,旺角上海街樓上鋪,全屋都係$7X00,有人度埋安裝埋費事搏囉!
少爺房D布重係入口料!都係安全D好!

洋房

原來如此! 咁做又真係幾好喎!聰明!

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

提示後,仍有會員在版面提供/索取資料,現關閉主題

首頁

尾頁

跳至